BioShock 4 detayları: Bu sefer rotamız Antarktika mı?

Birçok hayranın hayatına açık dünya ve geniş evreni ile giren BioShock serisi, yepyeni bir oyun ile tekrar karşımıza çıkma ihtimali var. Oyunun Antartika'da geçeceğine yönelik söylentiler dile getiriliyor.

İlk oyunu 2007'de çıkan BioShock 1, en son 2013'te çıkan BioShock Infinite oyunu ile uzun bir süre gözden uzak kalmıştı. Ancak BioShock serisini yayınlayan şirket olan 2K Games'in başkanı 2019'da yaptığı açıklamalar ile yeni bir BioShock oyununun önümüzdeki senelerde piyasaya sürüleceğini dile getirmişti. O günden bu güne merakla bekleyen oyuncular için oyuna dair dönem ve şehir detayların sızıntıları ortaya çıktı.

BioShock 4'ün yeni şehri ve dönemi ile ilgili detaylar

Videogameschronicle'de söylenen ve Sacred Symbols tarafından yayınlanan bir videoda bulunan Colin Moriarty isimli gazeticinin iddialarına göre, BioShock 1960'lı yıllarda ve Antartika kıtasının hayali bir şehri olacak olan Borealis'de geçecek. Hikaye anlamında seriye bağlı kalacak ve önceki oyunlara bir hayli yakın olması bekleniyor.

2K Games'in kurduğu, San Francisco ve Montreal şehirlerinde ofislerinin bulunduğu Cloud chamber ekibinde, eski BioShock oyunlarının yapımında önemli rol almış isimler olması beklentileri daha da arttırıyor. Ayıca, Mafia 3, Shadow of the Tomb Raider ve Deus Ex: Mankind divided gibi ses ve ün getirmiş olan oyunların geliştirici kadrolarından bazı isimlerinde bu ekibe katıldığı biliniyor.

Oyun ile ilgili kesin olmayan diğer söylentiler ise şöyle:

-Unreal Engine 4 motoru ile geliştirilmekte.

-Her ne kadar yeni nesil bir oyun olsa da, PlayStation 4 ve Xbox One içinde satışa sunulacak.

-Deneyimleme ve beceri üzerine odaklı.

-Gelişmis diyalog sistemine sahip olacak, yani birden fazla seçim olabilir.

Rr698bT6dGYP8uVGLv8NGS-720-80.jpg

zsTox6O.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı