BerkAndac Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #1 İndirimlerden BioShock the Collection satın aldım fakat cihazım Windows 10 olmasına rağmen BioShock Remastered da bu sorunla karşılaşıyorum. İnternette ne kadar çözüm varsa hepsi Windows 7 üzerine yapılmış. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İndirimlerden BioShock the Collection satın aldım fakat cihazım Windows 10 olmasına rağmen BioShock Remastered da bu sorunla karşılaşıyorum. İnternette ne kadar çözüm varsa hepsi Windows 7 üzerine yapılmış. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #2 Uyumluluk modunda Windows 7 service pack 1 kullanarak çalıştırmayı dene belki işe yarar. Artı 0 Eksi
xxxximparat Decapat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 193 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #3 BioShock Remastered yerine normal versiyonunu oynayabilirsin pek bir farklılık yok hatta eski versiyonu daha temiz ve sağlıklı bug falan yok. Artı 0 Eksi
BioShock Remastered yerine normal versiyonunu oynayabilirsin pek bir farklılık yok hatta eski versiyonu daha temiz ve sağlıklı bug falan yok.
KS KS BerkAndac Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #4 @xxxximparat Remastered'ı sildim normalini oynuyorum öneri için teşekkürler @Turquoise Blue. Artı 0 Eksi