Çözüldü Bioshock Remastered Yeni Oyuna Başlamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

WereBear

Kilopat
Daha fazla  
İlk başta oyuna Türkçe yama kurunca oyundan atıyordu. Bende yamayı kurmadan önce FlashMovies klasörünü ve Localizedint.lbf dosyasını sildim. Bu dosyaları silince oyunun ana menüsüne gelmeyi başardım fakat bir türlü yeni oyuna başlayamıyorum. Sanki o seçenek oraya boşuna koyulmuş gibi oraya tıklamam hiçbir işe yaramıyor fakat diğer seçenekler çalışıyor. Oyuna yama kurmadan oyunun ilk bölümüne gelip kayıt aldım ardından yamayı kurdum ve kaydımı yüklemeyi denedim fakat oyun dondu. Teoride işe yaraması gereken bir taktikti ama işe yaramadı. Ne yapmam gerekiyor acaba ?

Oyun orijinal ise dosyaları doğrultabilirsin. Sonra yamayı kurmaya yeniden dene. Eğer orijinal değil ise oyunun kurulum dosyası hala bulunuyorsa oyunu silip tekrar yükle, bir şey kaybetmezsin.

Oyun orijinal ise dosyaları doğrultabilirsin. Sonra yamayı kurmaya yeniden dene. Eğer orijinal değil ise oyunun kurulum dosyası hala bulunuyorsa oyunu silip tekrar yükle, bir şey kaybetmezsin.
Oyun orijinal,dosya doğrulatmayı denedim bir işe yaramadı malesef :/
Buradaki linkten indirmiştim yamayı. Remastered olduğu söylenmemiş fakat Remastered için Türkçe yama arayan bir arkadaşa sunulmuş bu yamalar. Bu nedenle yamanın Remastered versiyonda da çalışacağını düşündüm.

Şu videonun yorumlarında yama ile ilgili sıkıntılar için bazı çözüm önerileri sunulmuş. Onları deneyip sonucunu yazacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düzenleme: O videonun yorumlarındaki arkadaşın önerisini denedim ve başarılı oldum sayılır. Türkçe yama kurarken FlashMovies klasörüne dokunmadım sadece Localizedint.lbf dosyasını değiştirdim. Oyun Türkçe oldu sayılır ve yeni oyuna başlayabiliyorum artık. Türkçe karakterleri kutu şeklinde gösteriyor ama olsun artık bu şekilde bitireceğim ilk oyunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı