Steam BioShock: The Collection $11.99 USD

530 lira... 20 lira iken kimse yüzüne bakmıyordu. Bir de we happy few senelerin oyunu 60 dolar yapmışlar. Oyun serisini önceden aldım ama 2 ve 3 bitmedi sadece ilk oyunda söyleyebilirim ki çok güzel bir ütopik dünya ve özgün bir hikaye var.

Ekran görüntüsü 2026-02-15 214608.png

Şu fiyatlarda kimse yüzüne bakmıyordu hocam haklısın.

530 lira... 20 lira iken kimse yüzüne bakmıyordu. Bir de we happy few senelerin oyunu 60 dolar yapmışlar. Oyun serisini önceden aldım ama 2 ve 3 bitmedi sadece ilk oyunda söyleyebilirim ki çok güzel bir ütopik dünya ve özgün bir hikaye var.

Yüzüne bakılmaması normaldi hocam, GOG ve Epic zamanında hepsini dağıttı bedavaya zaten. 2. oyun beni çok bunaltmıştı konsepti gereği. Ama yine de güzel bir oyun. 3. oyunu daha oynamadım.
Bu arada Epic'te sanırsam 299TL. Bu koleksiyon.

Yüzüne bakılmaması normaldi hocam, GOG ve Epic zamanında hepsini dağıttı bedavaya zaten. 2. oyun beni çok bunaltmıştı konsepti gereği. Ama yine de güzel bir oyun. 3. oyunu daha oynamadım.
Bu arada Epic'te sanırsam 299TL. Bu koleksiyon.

Ekran görüntüsü 2026-02-15 215310.png

Hatta hocam Steam keyide 5.22 euro 270 TL çözebiliyosun banka vs 280-90 bulur.

Eki Görüntüle 2660824

Şu fiyatlarda kimse yüzüne bakmıyordu hocam haklısın.

20 TL en güzel seri gözümde. Steam key dahi pahalı. Epic Games'in ücretsiz dağıtımında almıştım. TL zamanı Steam içinde aldım. Steam'de başarım açmak zevkli geliyor. Epic Games yoruyor insanı.

Epic Games zamanında vermişti diye hatırlıyorum hocam. Yanlışım olabilir. O zamanlar 20 TL'ye alınabileceke en iyi seriydi bence.

Epic Games verdi. GOG kullanmıyorum ama Epic Games oyunu verdi ücretsiz olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı