BioShock The Collection alınır mı?

AhmetSdS

Decapat
Daha fazla  
Epic Games yaz indirimlerinde 19 TL'ye BioShock The Collection'u buldum. Sizce alınır mı? Grafikleri göze çarpar mı?

İlk oyun tam bir şaheser, ikincisi de yine ortalama üstü bir oyun. Infinite'i çok az oynadım, oynanış gelişmiş gibiydi. Hikaye ve oynanış açısından çok iyi oyunlar. Tabii grafikleri eskidi artık ama çok dikkat çeken bir eskilik değil bence.

Epic'ten alma. Steam'de de sık sık aynı fiyata düşüyor.

Neden Epic'ten almayayım hocam bir sorun mu yaratacak acaba? Şu an alabilme şansım varken almak istiyorum çünkü.

Grafikten ziyade hikayesi için alınır ama grafikleri de kötü değil. 20TL'ye 3 oyun + 1 DLC alıyorsun.

Çok duymuştum zaten merak da ediyordum iyi oldu bu.

Neden Epic'ten almayayım hocam bir sorun mu yaratacak acaba? Şu an alabilme şansım varken almak istiyorum çünkü.
Alın hocam siz bakmayın böylelerine. Bunlarla, AMD haterlerinin kafaları aynı çalışıyor.

Alın hocam siz bakmayın böylelerine. Bunlarla, AMD haterlerinin kafaları aynı çalışıyor.

Peki hocam bir de şunu sorayım ya Crysis triology de var 105 TL'ye alınır mı sizce?. Steam indirimlerinde kaçırmıştım bir içimde kalmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…