AhmetSdS Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #1 Epic Games yaz indirimlerinde 19 TL'ye BioShock The Collection'u buldum. Sizce alınır mı? Grafikleri göze çarpar mı?
Epic Games yaz indirimlerinde 19 TL'ye BioShock The Collection'u buldum. Sizce alınır mı? Grafikleri göze çarpar mı?
jAMACİA Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 756 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #2 Grafikten ziyade hikayesi için alınır ama grafikleri de kötü değil. 20Tl'ye 3 oyun + 1 DLC alıyorsun.
Grafikten ziyade hikayesi için alınır ama grafikleri de kötü değil. 20Tl'ye 3 oyun + 1 DLC alıyorsun.
Sslonalkrp Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.463 Çözümler 7 21 Temmuz 2023 #3 Epicten alma. Steam'de de sık sık aynı fiyata düşüyor.
jAMACİA Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 756 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #4 AhmetSdS dedi: Epic Games yaz indirimlerinde 19 TL'ye BioShock The Collection'u buldum. Sizce alınır mı? Grafikleri göze çarpar mı? Genişletmek için tıkla... Düzelteyim, 5 oyun veriyor. Remastered'leri saymamışım. Sslonalkrp dedi: Epicten alma. Steam'de de sık sık aynı fiyata düşüyor. Genişletmek için tıkla... Epic'in problemi nedir hocam!
AhmetSdS dedi: Epic Games yaz indirimlerinde 19 TL'ye BioShock The Collection'u buldum. Sizce alınır mı? Grafikleri göze çarpar mı? Genişletmek için tıkla... Düzelteyim, 5 oyun veriyor. Remastered'leri saymamışım. Sslonalkrp dedi: Epicten alma. Steam'de de sık sık aynı fiyata düşüyor. Genişletmek için tıkla... Epic'in problemi nedir hocam!
Alfha13 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #5 İlk oyun tam bir şaheser, ikincisi de yine ortalama üstü bir oyun. Infinite'i çok az oynadım, oynanış gelişmiş gibiydi. Hikaye ve oynanış açısından çok iyi oyunlar. Tabii grafikleri eskidi artık ama çok dikkat çeken bir eskilik değil bence.
İlk oyun tam bir şaheser, ikincisi de yine ortalama üstü bir oyun. Infinite'i çok az oynadım, oynanış gelişmiş gibiydi. Hikaye ve oynanış açısından çok iyi oyunlar. Tabii grafikleri eskidi artık ama çok dikkat çeken bir eskilik değil bence.
AhmetSdS Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #6 Sslonalkrp dedi: Epic'ten alma. Steam'de de sık sık aynı fiyata düşüyor. Genişletmek için tıkla... Neden Epic'ten almayayım hocam bir sorun mu yaratacak acaba? Şu an alabilme şansım varken almak istiyorum çünkü. jAMACİA dedi: Grafikten ziyade hikayesi için alınır ama grafikleri de kötü değil. 20TL'ye 3 oyun + 1 DLC alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Çok duymuştum zaten merak da ediyordum iyi oldu bu.
Sslonalkrp dedi: Epic'ten alma. Steam'de de sık sık aynı fiyata düşüyor. Genişletmek için tıkla... Neden Epic'ten almayayım hocam bir sorun mu yaratacak acaba? Şu an alabilme şansım varken almak istiyorum çünkü. jAMACİA dedi: Grafikten ziyade hikayesi için alınır ama grafikleri de kötü değil. 20TL'ye 3 oyun + 1 DLC alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Çok duymuştum zaten merak da ediyordum iyi oldu bu.
jAMACİA Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 756 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #7 AhmetSdS dedi: Neden Epic'ten almayayım hocam bir sorun mu yaratacak acaba? Şu an alabilme şansım varken almak istiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Alın hocam siz bakmayın böylelerine. Bunlarla, AMD haterlerinin kafaları aynı çalışıyor.
AhmetSdS dedi: Neden Epic'ten almayayım hocam bir sorun mu yaratacak acaba? Şu an alabilme şansım varken almak istiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Alın hocam siz bakmayın böylelerine. Bunlarla, AMD haterlerinin kafaları aynı çalışıyor.
Sslonalkrp Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.463 Çözümler 7 21 Temmuz 2023 #8 Epicten alın hocam. 2 gün sonra gelip "Epic Games oyun nasıl iade edilir?" diye konu açmayın ama.
AhmetSdS Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #9 jAMACİA dedi: Alın hocam siz bakmayın böylelerine. Bunlarla, AMD haterlerinin kafaları aynı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bir de şunu sorayım ya Crysis triology de var 105 TL'ye alınır mı sizce?. Steam indirimlerinde kaçırmıştım bir içimde kalmıştı.
jAMACİA dedi: Alın hocam siz bakmayın böylelerine. Bunlarla, AMD haterlerinin kafaları aynı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bir de şunu sorayım ya Crysis triology de var 105 TL'ye alınır mı sizce?. Steam indirimlerinde kaçırmıştım bir içimde kalmıştı.
jAMACİA Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 756 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #10 AhmetSdS dedi: Peki hocam bir de şunu sorayım ya Crysis triology de var 105 TL'ye alınır mı sizce?. Steam indirimlerinde kaçırmıştım bir içimde kalmıştı. Genişletmek için tıkla... O oyunu oynamadım, bilmiyorum.
AhmetSdS dedi: Peki hocam bir de şunu sorayım ya Crysis triology de var 105 TL'ye alınır mı sizce?. Steam indirimlerinde kaçırmıştım bir içimde kalmıştı. Genişletmek için tıkla... O oyunu oynamadım, bilmiyorum.