BioShock: The Collection yerine Spec Ops: The Line alınır mı?

Karaked7960

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4 Gb
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
512 Mb
İşlemci
intel İ3
BioShock: The Collection almayı düşünüyordum hazır indirimdeyken sonra biraz daha bakınca Spec Ops: The Line da indirime girmişti sizce hangisini almalıyım aksiyon ve güç tarzı oyunlar seviyorum fakat Spec Ops: The Line oynamakta istiyorum yardımcı olur musunuz hangisi daha karlı veya daha iyi.

Bioschok için konusucak olursam içinde inanılmaz bir hikaye var. Aksiyondan kastınız tam olarak ne? Sabit silahlar ve düşmanları öldürmekse Spec Ops iyi. Ama sürekli yenilenen çevreye karşı artan güçlerle oynamaksa BioShock'tan daha iyisi yok.

Aksiyon için Spec Ops, güç için Bioshock ama kullanmasının pek de keyifli olduğunu söyleyemem açıkçası Bioshock’da. Aksiyonu çok keyifsiz, zaten daha çok o gizemli atmosferi ve anlaşılmayan o gizemli hikayesi, lore’u için alınıyor. Adam vuracaksanız Spec Ops alın geçin.

Hepiniz haklısınız aslında biraz da Mafia 2 almayı düşünüyorum. Ama belirsiz kaldım.

Şahsen söyleyeyim hızlı FPS oynayamıyorum nedense BioShock hızlı FPS mi acaba?

Hepiniz haklısınız aslında biraz da Mafia 2 almayı düşünüyorum. Ama belirsiz kaldım.

Şahsen söyleyeyim hızlı FPS oynayamıyorum nedense BioShock hızlı FPS mi acaba?
BioShock F/P olarak çok iyi paket, eski olmalarına rağmen atmosferi hala taş gibi.

Spec Ops'u bitirmeyi çok denedim başaramadım, hikaye olarak sevilsede şahsen oynanış olarak beni pek içine çekemedi.

Mafia 2'ye diyecek bir şey yok, tartışmasız 3'ü arasından Mafia'yı öneririm.

BioShock F/P olarak çok iyi paket, eski olmalarına rağmen atmosferi hala taş gibi.

Spec Ops'u bitirmeyi çok denedim başaramadım, hikaye olarak sevilsede şahsen oynanış olarak beni pek içine çekemedi.

Mafia 2'ye diyecek bir şey yok, tartışmasız 3'ü arasından Mafia'yı öneririm.

Evet bende Mafia 2 aldım yine de teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı