A ali545452 Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 296 Çözümler 1 10 Mayıs 2021 #1 Merhaba. Bugün Steam'den BioShock paketi aldım indirimden. İlk oyunu hızlıca indirdim Türkçe yamasını yaptım. Oyuna girdim zorluk seçtim ve oyun kapandı. Windows 10 kullanıyorum. Neden olabilir bu.
Merhaba. Bugün Steam'den BioShock paketi aldım indirimden. İlk oyunu hızlıca indirdim Türkçe yamasını yaptım. Oyuna girdim zorluk seçtim ve oyun kapandı. Windows 10 kullanıyorum. Neden olabilir bu.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.602 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 10 Mayıs 2021 #2 Sürümler uyumusuzdur. Artı 0 Eksi
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 10 Mayıs 2021 #3 TR yama oyunun sürümüyle uyuşmuyordur muhtemelen. Varsa farklı yamalar kullanın. Artı 0 Eksi
Penetrator God Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #4 Definitive edition versiyonunu aldıysan ondan uyuşmaya bilir. Artı 0 Eksi
KS KS A ali545452 Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 296 Çözümler 1 10 Mayıs 2021 #5 Penetrator God dedi: Definitive edition versiyonunu aldıysan ondan uyuşmaya bilir. Genişletmek için tıkla... Normal versiyonu remastered yüklemedim. Artı 0 Eksi
Penetrator God dedi: Definitive edition versiyonunu aldıysan ondan uyuşmaya bilir. Genişletmek için tıkla... Normal versiyonu remastered yüklemedim.
Penetrator God Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #6 ali545452 dedi: Normal versiyonu remastered yüklemedim. Genişletmek için tıkla... Şunu dener misin? Bu hesap askıya alınmıştır | Alastyr Artı 0 Eksi
ali545452 dedi: Normal versiyonu remastered yüklemedim. Genişletmek için tıkla... Şunu dener misin? Bu hesap askıya alınmıştır | Alastyr
KS KS A ali545452 Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 296 Çözümler 1 10 Mayıs 2021 #7 Türkçe yamayı kaldırmama rağmen aynı şeyi yaptı. Acaba oyunu uyumluluk modunamı alsam eski oyun sonuçta. ali545452 dedi: Türkçe yamayı kaldırmama rağmen aynı şeyi yaptı. Acaba oyunu uyumluluk modunamı alsam eski oyun sonuçta. Genişletmek için tıkla... Buda olmadı. Penetrator God dedi: Şunu dener misin? Bu hesap askıya alınmıştır | Alastyr Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrula yaptım belki işe yarar. ali545452 dedi: Türkçe yamayı kaldırmama rağmen aynı şeyi yaptı. Acaba oyunu uyumluluk modunamı alsam eski oyun sonuçta. Bu da olmadı. Oyun dosyalarını doğrula yaptım belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor hiçbir şey işe yaramadı. ali545452 dedi: Türkçe yamayı kaldırmama rağmen aynı şeyi yaptı. Acaba oyunu uyumluluk modunamı alsam eski oyun sonuçta. Bu da olmadı. Oyun dosyalarını doğrula yaptım belki işe yarar. Hayır olmuyor hiçbir şey işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Düzelttim grafik ayarlarında yanda DX10 eklentileri falan vardı onların hepsini kapalı yaptım ve düzeldi. Son düzenleme: 10 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Türkçe yamayı kaldırmama rağmen aynı şeyi yaptı. Acaba oyunu uyumluluk modunamı alsam eski oyun sonuçta. ali545452 dedi: Türkçe yamayı kaldırmama rağmen aynı şeyi yaptı. Acaba oyunu uyumluluk modunamı alsam eski oyun sonuçta. Genişletmek için tıkla... Buda olmadı. Penetrator God dedi: Şunu dener misin? Bu hesap askıya alınmıştır | Alastyr Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrula yaptım belki işe yarar. ali545452 dedi: Türkçe yamayı kaldırmama rağmen aynı şeyi yaptı. Acaba oyunu uyumluluk modunamı alsam eski oyun sonuçta. Bu da olmadı. Oyun dosyalarını doğrula yaptım belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor hiçbir şey işe yaramadı. ali545452 dedi: Türkçe yamayı kaldırmama rağmen aynı şeyi yaptı. Acaba oyunu uyumluluk modunamı alsam eski oyun sonuçta. Bu da olmadı. Oyun dosyalarını doğrula yaptım belki işe yarar. Hayır olmuyor hiçbir şey işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Düzelttim grafik ayarlarında yanda DX10 eklentileri falan vardı onların hepsini kapalı yaptım ve düzeldi.