BIOS'ta "All settings were reset to default values." hatası

krataNNN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar CS2'deki kasmadan dolayı bilgisayarımı servise göndermiştim göndermezden önce XMP'yi açabiliyordum servisten geldikten sonra BIOS'ta XMP ayarını bir türlü açamıyorum. Başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum XMP'yi açmak istediğimde yardımcı olabilir misiniz acaba bana? BIOS'u varsayılan ayarlarına sıfırladım BIOS'u güncelledim ama nafile hata bir türlü düzelmiyor. Bilgisayarım budur.
MSI MEG ınfınıte X i7 10700KF 3.8GHz 16 GB 1TB HDD+512 GB SSD 8 GB RTX3060 Ti Windows 10.

Dosya Ekleri

• 0_full.jpg
    0_full.jpg
    137,4 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar CS2'deki kasmadan dolayı bilgisayarımı servise göndermiştim göndermezden önce XMP'yi açabiliyordum servisten geldikten sonra BIOS'ta XMP ayarını bir türlü açamıyorum. Başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum XMP'yi açmak istediğimde yardımcı olabilir misiniz acaba bana? BIOS'u varsayılan ayarlarına sıfırladım BIOS'u güncelledim ama nafile hata bir türlü düzelmiyor. Bilgisayarım budur.
MSI MEG ınfınıte X i7 10700KF 3.8GHz 16 GB 1TB HDD+512 GB SSD 8 GB RTX3060 Ti Windows 10.

CMOS pilini çıkartıp geri takın.

Ben kasanın içini açmaktan falan anlamamki tekrardan servise göndermem gerekicek göndermekte istemiyorum çünkü malum bu kargoculara güvenmiyorum :(

Benim aklıma bir şey geliyor ama 1. slot ve 3. slota takılı ram ler acaba bu yüzden mi böyle bir şey oldu.

Ben kasanın içini açmaktan falan anlamamki tekrardan servise göndermem gerekecek göndermekte istemiyorum çünkü malum bu kargoculara güvenmiyorum :(

Benim aklıma bir şey geliyor ama 1. slot ve 3. slota takılı RAM'ler acaba bu yüzden mi böyle bir şey oldu.

Çıkartıp takmak veya uçlarını silgi ile silmek çözüm olabilir ancak ilk önce dediğimi denemenizi tavsiye ederim ama kasanın için açamam dediniz aslında çok basit bir işlem.

Anakartta sorun olamaz değil mi?

Sadece xmp ayarını açmak istediğimde bu hatayı alıyorum xmp yi açmadan pc açılıyor sorunsuz bir şekilde.

Son düzenleme:
Yani dediğim gibi PC'nin içini falan açmaktan hiç anlamam bu civarlarda tanıdığım bilgisayar ile ilgilenen kişi de yok.

XMP'yi açmadan bu şekilde kullanmaya devam etsem bir sorun teşkil eder mi acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı