hayaletqwe Centipat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #1 RAM 8 GB Ekran kartı RTX 3060 laptop İşlemci Intel i7 11. nesil Geçen hafta bilgisayarcıya laptopumu verdim, Windows'u sıfırladı. Şimdi Secure Boot UEFI açmam lazım ama BIOS'ta sadece işletim sistemine dönülüyor, ayarlar falan yok.
Geçen hafta bilgisayarcıya laptopumu verdim, Windows'u sıfırladı. Şimdi Secure Boot UEFI açmam lazım ama BIOS'ta sadece işletim sistemine dönülüyor, ayarlar falan yok.
KS KS hayaletqwe Centipat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #11 Einstein dedi: F2 tuşu ile BIOS'a girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. Einstein dedi: F2 tuşu ile BIOS'a girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Oldu çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: F2 tuşu ile BIOS'a girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. Einstein dedi: F2 tuşu ile BIOS'a girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Oldu çok teşekkür ederim.