Bilgisayarım FreeDOS değil. Win 7'den 8.1'e geçiş yapacağım. USB'yi taktıktan sonra BIOS'a giriyorum fakat "Boot mode select" seçeneği yok yani UEFI seçebileceğim bir yer yok. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen..
BIOS'a girmeden direk USB belleği seçtim hata verdi, "GPT" olan disk bölüm düzenini "BIOS ya da UEFI Bilgisayarlar için MBR bölüm düzeni" olarak değiştirip tekrar yazdırmayı deneyeceğim bir de bakalım ne olacak. @Recep Baltaş
Bilgisayarım FreeDOS değil. Win 7'den 8.1'e geçiş yapacağım. USB'yi taktıktan sonra BIOS'a giriyorum fakat "Boot mode select" seçeneği yok yani UEFI seçebileceğim bir yer yok. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen..
GPT ile USB belleğe yazdığım dosyayı bir de "BIOS ya da UEFI Bilgisayarlar için MBR bölüm düzeni" şeklinde yazdım sonuç bu! İki şekilde de olmadı, bir yardımcı olsanız ?
USB belleği seçiyorum, "press any key" dedikten sonra herhangi bir tuşa basıyorum ve hemen bu ekran geliyor. Diskleri hangi ara komple silmeliyim, daha o ekrana gelmeden oluyor her şey ?
Bios menüleri ve alt bölümlerinin resimlerini paylaşın. Manual belgeleri olmadığından resimleri paylaşman gerekli.
Ayrıca Win 8.1.3'ü nereden indirdin?
Bios menüleri ve alt bölümlerinin resimlerini paylaşın. Manual belgeleri olmadığından resimleri paylaşman gerekli.
Ayrıca Win 8.1.3'ü nereden indirdin?