Çözüldü BIOS'ta Boot Mode Select Seçeneği Yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mayforgiven

Megapat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

06.07

Bilgisayarım FreeDOS değil. Win 7'den 8.1'e geçiş yapacağım. USB'yi taktıktan sonra BIOS'a giriyorum fakat "Boot mode select" seçeneği yok yani UEFI seçebileceğim bir yer yok. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen..

@Recep Baltaş

UEFI yoksa Legacy kuracaksınız. Bunun için Boot menüsünü açıp USB belleği seçip kuruluma başlamanız yeterli.
BIOS'a girmeden direk USB belleği seçtim hata verdi, "GPT" olan disk bölüm düzenini "BIOS ya da UEFI Bilgisayarlar için MBR bölüm düzeni" olarak değiştirip tekrar yazdırmayı deneyeceğim bir de bakalım ne olacak. @Recep Baltaş

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

06.07

Bilgisayarım FreeDOS değil. Win 7'den 8.1'e geçiş yapacağım. USB'yi taktıktan sonra BIOS'a giriyorum fakat "Boot mode select" seçeneği yok yani UEFI seçebileceğim bir yer yok. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen..

@Recep Baltaş

GPT ile USB belleğe yazdığım dosyayı bir de "BIOS ya da UEFI Bilgisayarlar için MBR bölüm düzeni" şeklinde yazdım sonuç bu! İki şekilde de olmadı, bir yardımcı olsanız ?
IMG_20150518_184701.jpg

Temiz kurulum yapmıyorsunuz ondan hata veriyor. Diskleri format esnasında komple silip yeni disk oluşturup kurun.
USB belleği seçiyorum, "press any key" dedikten sonra herhangi bir tuşa basıyorum ve hemen bu ekran geliyor. Diskleri hangi ara komple silmeliyim, daha o ekrana gelmeden oluyor her şey ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı