BIOS'ta C.AM/Resizable bar ayarı çıkmıyor

yscof1eld

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
AMD'den için Resizeablebar ve Smartacces video ayalarını açmak istiyorum ama BIOS'ta CSM kapalı olmasına rağmen C. A. M, above 4G decodingin altında gözükmüyor.
GPU: RX6600.
CPU: i3 10100F.
Anakart: ASRock H470M-HDV

1738005444461.png

1738005459340.png

Uyumsuz bir şey var mı yok mu bilmiyorum o yüzden açtım konuyu.

Son BIOS yüklü mü? Smart Access Video sadece 7. nesil AMD GPU'lar destekliyor. Smart Access Memory için ise AMD CPU lazım. Senin sadece Resizable Bar açman gerek onu da son BIOS sürümüne (1.30) güncelleyerek yapabilirsin.

Son BIOS yüklü mü? Smart Access video sadece 7. nesil AMD GPU'lar destekliyor. Smart Access Memory için ise AMD CPU lazım. Senin sadece resizable bar açman gerek onu da son BIOS sürümüne (1.30) güncelleyerek yapabilirsin.

BIOS son sürüm değil ve güncellemeyi bilmiyorum eğer kolay ise yapmaya çalışırım.

Son BIOS yüklü mü? Smart Access video sadece 7. nesil AMD GPU'lar destekliyor. Smart Access Memory için ise AMD CPU lazım. Senin sadece resizable bar açman gerek onu da son BIOS sürümüne (1.30) güncelleyerek yapabilirsin.

Attığınız linkteki rehberde kolay gözüküyor yapabilirim sanırım bu işlemi yapmadan önce açmam, kapamam gereken bir şeyler var mı?

Attığınız linkteki rehberde kolay gözüküyor yapabilirim sanırım bu işlemi yapmadan önce açmam, kapamam gereken bir şeyler var mı?
İşlem sırasında elektriğinin gitmemesi gerek, USB sürücünün FAT32 olması gerek başka da bir sorun yok.
Burada da Türkçesi var.

İşlem sırasında elektriğinin gitmemesi gerek, USB sürücünün FAT32 olması gerek başka da bir sorun yok.
Burada da türkçesi var.

Güncellemeyi yaptım. Cam'ıda açtım ama AMD ayarlarında hala desteklenmiyor yazıyor sorun olur mu?

Güncellemeyi yaptım. Cam'ıda açtım ama AMD ayarlarında hala desteklenmiyor yazıyor sorun olur mu?
Smart Access Memory Resizable Bar'ın AMD tarafından adlandırılmış ve hafif geliştirilmiş hali ve bunu kullanman için AMD işlemci ile AMD ekran kartı gerekli. Sen şu an normal olarak Resizable Bar'ı açtın yani AMD'nin uygulamasına bakmana gerek yok. SAM Resizable Bar'a ek özellik olan bir şey ve sende o özellik yok. GPU-Z'de açık yazıyorsa açıktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı