Format sonrasında laptopta bulunan 2 SSD BIOS'ta görünüyor fakat işaretlediğim SSD aygıt yöneticisinde ve disk yönetimi kısmında görünmüyor (harf atayarak olacak bir şey değil, direkt görünmüyor). Bu SSD'yi nasıl geri getirebilirim?
Format sonrasında laptopta bulunan 2 SSD BIOS'ta görünüyor fakat işaretlediğim SSD aygıt yöneticisinde ve disk yönetimi kısmında görünmüyor (harf atayarak olacak bir şey değil, direkt görünmüyor). Bu SSD'yi nasıl geri getirebilirim?
Samsung olan gözükmüyot.
Monster Tulpar T7 V20.2Laptop modeli nedir?
Monster Tulpar T7 v20.2
Hayır sadece formattan önce işletim sistemi samsung ssd sine kuruluydu formatı yaptıktan sonra WDblue ssdsine kurdum, ve tam şu an biosa girerken ilginç bir şey oldu bilgisayar yeniden başlatılırken mavi ekran verip çöktü ardından NVME controller kısmında şu an sadece Wd blue ssdsi var samsung yokBIOS'tan herhangi bir ayar değiştirdiniz mi?
Hayır sadece formattan önce işletim sistemi Samsung SSD'sine kuruluydu formatı yaptıktan sonra wdblue SSD'sine kurdum, ve tam şu an BIOS'a girerken ilginç bir şey oldu bilgisayar yeniden başlatılırken mavi ekran verip çöktü ardından NVMe Controller kısmında şu an sadece WD blue SSD'si var Samsung yok.
Tabiki buyrun, şu an mesela BİOStan da gitti ilginç bir şekildeBIOS'u tam olarak çekip atar mısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.