BIOS'ta klavye çalışmıyor

Matching

Hectopat
Yeni APU sistem topladım fakat RAM bileşenini tam performans moduna almak için BIOS'a giriş yaptığımda klavye çalışmayı durduruyor. Haliyle hiçbir ayarı değiştiremiyorum. Pili sıfırlamayı 3 kere denedim fakat yine de bir değişiklik olmadı. Küçük bir balkan ülkesinde yaşadığım için PS2 çıkışlı bir klavye almam güç. Resmen karaborsa da sayılırlar. BIOS kullanmada XMP aktif hale getirme ihtimali var mı? Yoksa nasıl bir çözüm bulabilirim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart olarak msi B450m pro m2 kullanmaktayım.Kullandığım sürüm BIOS son sürümü kontrolünü yaptım.Bütün usb portlarını tek tek denedim.Malesef mouse ve klavye çalışmıyor...

Su konuya goz attiniz mi? Farkli klavye mouse ile ve farkli monitorle deneme sansiniz varsa onlari deneyin. Anakart takili ekran karti, HDD, SSD gibi bilesenleri ayirarak da deniyebilirsiniz.

Su konuya goz attiniz mi? Farkli klavye mouse ile ve farkli monitorle deneme sansiniz varsa onlari deneyin. Anakart takili ekran karti, HDD, SSD gibi bilesenleri ayirarak da deniyebilirsiniz.

Dediğiniz konuya baktım fakat benimkinden farklı olarak o konuda kitlenme söz konusu bende ise biosun açılışından itibaren klavye kapanıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı