Çözüldü BIOS'ta PWM Control yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Thandles

Hectopat
Merhabalar. Ben akıllı PWM Control arıyorum fakat BIOS'umda yok. Hardware monitör de yok. Yardımcı olabilir misiniz?

Sisteminiz nedir? Fanlar PWM mi?

Anakartım Intel H61.
Fanlarım PWM değil fakat anakart 4 pinli yani PWM fan takılabilir.

Anakartım Intel H61.
Fanlarım PWM değil fakat anakart 4 pinli yani PWM fan takılabilir.
Orada fan olmadan kontrol edemezsiniz. Sinyal algılaması gerekir. PWM fan takıp deneyebilirsiniz.

Çözüm
Orada fan olmadan kontrol edemezsiniz. Sinyal algılaması gerekir. PWM fan takıp deneyebilirsiniz.

PWM fanım yok alacağım için BIOS'u kurcaladım fakat PWM ayarını bulamadım. Hardware monitör de olması gerekir fakat hardware kısmıda yok. Neden acaba?

PWM fanım yok alacağım için BIOS'u kurcaladım fakat PWM ayarını bulamadım. Hardware monitör de olması gerekir fakat hardware kısmı da yok. Neden acaba?
Dediğim gibi hocam. PWM sinyali gelmesi gerekiyor. Bende de Z97X Gaming 3 anakart var. Kasa fanları direkt olarak Molex ile bağlı olduğu için ben de göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…