Orada fan olmadan kontrol edemezsiniz. Sinyal algılaması gerekir. PWM fan takıp deneyebilirsiniz.Anakartım Intel H61.
Fanlarım PWM değil fakat anakart 4 pinli yani PWM fan takılabilir.
Merhabalar. Ben akıllı PWM Control arıyorum fakat BIOS'umda yok. Hardware monitör de yok. Yardımcı olabilir misiniz?
Orada fan olmadan kontrol edemezsiniz. Sinyal algılaması gerekir. PWM fan takıp deneyebilirsiniz.Anakartım Intel H61.
Fanlarım PWM değil fakat anakart 4 pinli yani PWM fan takılabilir.
Orada fan olmadan kontrol edemezsiniz. Sinyal algılaması gerekir. PWM fan takıp deneyebilirsiniz.
Dediğim gibi hocam. PWM sinyali gelmesi gerekiyor. Bende de Z97X Gaming 3 anakart var. Kasa fanları direkt olarak Molex ile bağlı olduğu için ben de göremiyorum.PWM fanım yok alacağım için BIOS'u kurcaladım fakat PWM ayarını bulamadım. Hardware monitör de olması gerekir fakat hardware kısmı da yok. Neden acaba?
Dediğim gibi hocam. PWM sinyali gelmesi gerekiyor. Bende de Z97X Gaming 3 anakart var. Kasa fanları direkt olarak Molex ile bağlı olduğu için ben de göremiyorum.
Yok hocam. Ayar yapabilirsiniz. Nasip olursa alınca da görüşürüz.İnşallah dediğiniz gibidir hocam yoksa alacağım fan son gaz çalışacak.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.