Çözüldü BIOS'ta Secure Boot enable ama aktif olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EymK

Decipat
Daha fazla  
Anakart
Msi mag x670e Tomahawk
BIOS'ta enable ama msinfo32'de kapalı gözüküyor. Valorant girince de UEFI Secure Boot enabled hatası alıyorum. BIOS csm/uefi modeyi UEFI'ye çekiyorum ama geri CSM oluyor, aynı şekilde boot mode select de legacy+UEFI'den UEFI'ye çekiyorum geri eski haline dönüyor, kaydedilmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'ta enable ama msinfo32'de kapalı gözüküyor. Valorant girince de UEFI Secure Boot enabled hatası alıyorum. BIOS csm/uefi modeyi UEFI'ye çekiyorum ama geri CSM oluyor, aynı şekilde boot mode select de legacy+UEFI'den UEFI'ye çekiyorum geri eski haline dönüyor, kaydedilmiyor.

Ekran kartın nedir?

Dene hocam. Olmazsa dediklerimi tekrardan yap.

BIOS Csm/uefi Mode'yi UEFI seçince tekrar eski haline döndürdü, şimdi o ayarı ellemeden Secure Boot açmayı deniyorum.

Ekran kartı kaynaklı olabilir. Secure Boot mode Custom yapıp deneyin bakalım.

Tamam hocam denerim şimdi.

@Worex52 hocam boot mode select UEFI oldu, Secure Boot'da enable oldu ama msinfo32'de Secure Boot kapalı gözüküyor gene.

csm/uefi olan ayarı değiştiremiyorum.

BIOS Csm/uefi Mode'yi UEFI seçince tekrar eski haline döndürdü, şimdi o ayarı ellemeden Secure Boot açmayı deniyorum.

@Worex52 hocam boot mode select UEFI oldu, Secure Boot'da enable oldu ama msinfo32'de Secure Boot kapalı gözüküyor gene.

Hocam sistemsel bir bug olabilir. Gelen güncellemeler ile düzeltilecektir.

csm/uefi olan ayarı değiştiremiyorum.

BIOS'tan Secure Boot ayarının olduğu kısmı paylaşın.

BIOS'tan Secure Boot ayarının olduğu kısmı paylaşın.

Hocam Custom yapıp denedim gene aktif olmuyor Secure Boot.
20250519_151508.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı