Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.625 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #1 En üsttekiler secilmiyor ne yapmalıyım? Bu seçeneği kapatmalı mıyım? Son düzenleme: 8 Kasım 2024
Çözüm Einstein 8 Kasım 2024 Dorzi dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Secure Boot Control disabled yapıp dene.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #11 Dorzi dedi: ASUS P552lj. Genişletmek için tıkla... Dediğim kısmı atabilir misin? Artı 0 Eksi
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.625 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #12 Einstein dedi: Dediğim kısmı atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış okumusum atıyorum. Einstein dedi: Dediğim kısmı atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 8 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Dediğim kısmı atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış okumusum atıyorum. Einstein dedi: Dediğim kısmı atabilir misin? Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #13 Dorzi dedi: Pardon yanlış okumusum atıyorum. Eki Görüntüle 2347150 Genişletmek için tıkla... Secure Boot şu an açık gözüküyor. Key management kısmına girip keyleri sıfırlayıp denediniz mi? Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: Pardon yanlış okumusum atıyorum. Eki Görüntüle 2347150 Genişletmek için tıkla... Secure Boot şu an açık gözüküyor. Key management kısmına girip keyleri sıfırlayıp denediniz mi?
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.625 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #14 Einstein dedi: Secure Boot şu an açık gözüküyor. Key management kısmına girip keyleri sıfırlayıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Zaten açık da kapatmamız lazım. Hiç ellemedim birşey olur mu? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Secure Boot şu an açık gözüküyor. Key management kısmına girip keyleri sıfırlayıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Zaten açık da kapatmamız lazım. Hiç ellemedim birşey olur mu?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #15 Dorzi dedi: Zaten açık da kapatmamız lazım. Hiç ellemedim bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Kapatmak mı istiyorsun? Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: Zaten açık da kapatmamız lazım. Hiç ellemedim bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Kapatmak mı istiyorsun?
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.625 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #16 Einstein dedi: Anlamadım? Kapatmak mı istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Secure boot'u kapatmak istiyorum. Linux'ta sürücülerle alakalı bir sorundan dolayı. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Anlamadım? Kapatmak mı istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Secure boot'u kapatmak istiyorum. Linux'ta sürücülerle alakalı bir sorundan dolayı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #17 Dorzi dedi: Secure Boot'u kapatmak istiyorum. Linux'ta sürücülerle alakalı bir sorundan dolayı. Genişletmek için tıkla... Secure Boot Control kısmını seçebiliyor musun? Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: Secure Boot'u kapatmak istiyorum. Linux'ta sürücülerle alakalı bir sorundan dolayı. Genişletmek için tıkla... Secure Boot Control kısmını seçebiliyor musun?
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.625 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #18 Einstein dedi: Secure Boot Control kısmını seçebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #19 Dorzi dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Secure Boot Control disabled yapıp dene. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.625 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #20 Einstein dedi: Secure Boot Control disabled yapıp dene. Genişletmek için tıkla... Disable yapınca altındaki Key bilmem nesi gidiyor. Altındaki Key sekmesi burasıda. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Secure Boot Control disabled yapıp dene. Genişletmek için tıkla... Disable yapınca altındaki Key bilmem nesi gidiyor. Altındaki Key sekmesi burasıda.