BIOS'ta Secure Boot olmadan Windows 11 yüklemek

snowman0

Hectopat
Merhaba laptopuma Windows 11 yükseltmesi yapacağım, Technopat Youtube kanalından işlemci ve TPM 2.0'ı hallettim ama PC sistem durumu denetiminde ''güvenli ön yüklemeyi desteklemelidir'' diyor ve sanırım bunu BIOS'tan açmamız gerekiyormuş ama benim BIOS'umda öyle bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Rufus indirin. Ardından şu şekilde ilerleyiniz;
1- Windows sitesi üzerinden Windows 11 yukleyicisini indirin.
2- yükleyiciyi açın ve indirmeyi ISO dosyası olarak seçin ve indirin.
3- Rufus'a girin ve flash belleğinizi ve ISO dosyasini belirtin.
Not: W11 direkt kurmanız biraz zor bir ihtimal o yüzden öneri olarak ilk olarak Windows 10 UEFI indirin ve daha sonra diskinizi hazırlayıp format attığınız bilgisayardan tekrar W11 yukleyicisini indirin ve kurulumu oradan yapın daha sağlıklı olacaktır.
Daha once formattan sonra BIOS'tan secure Boot ve TPM'yi açmayı unutmayın.

Son düzenleme:

Hocam TPM yok sanırım secure bootda BIOS'ta görünmüyor Technopat YouTube kanalından işlemci ve TPM 2.0'ı hallettim kayıt defteri ile.

Hocam TPM yok sanırım secure bootda BIOS'ta görünmüyor Technopat YouTube kanalından işlemci ve TPM 2.0'ı hallettim kayıt defteri ile

Kayıt defteri yeterli olmuyor maalesef işlemcinizin ve anakartinizin W11 destekleyip desteklemediğini Windows sistem durumu denetimi uygulamasından kontrol ediniz.

Kayıt defteri yeterli olmuyor maalesef işlemcinizin ve anakartinizin W11 destekleyip desteklemediğini Windows sistem durumu denetimi uygulamasından kontrol ediniz.

Şimdi baktım işlemci desteklemiyor güvenli önyüklemede desteklemiyor nasıl yükseltebilirim?

Şimdi baktım işlemci desteklemiyor güvenli önyüklemede desteklemiyor nasıl yükseltebilirim?

İşlemciyi değiştirmeniz gerekmekte destekleyen işlemcileri Google uzerinden bulabilirsiniz Intel tarafinda 8.nesil üzeri olması lazım. AMD tarafını tam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…