BIOS'ta USB seçilmiyor

Umut198

Hectopat
Merhaba. Windows bilgisayarıma Linux ile Dual boot yapmak için BIOS'a girdiğimde boot seçeneğinden USB'yi seçmek istediğimde seçemiyorum ve böyle bir ekran geliyor.
Nasıl USB'yi seçip devam edebilirim?
Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20220130_172437.jpg
    252,3 KB · Görüntüleme: 180
  • 20220130_172431.jpg
    159,9 KB · Görüntüleme: 104
5. seçenekte ki Sandisk USB seçeneğine gelin, enter'a basın. En üste getirin tekrar enter'a basın. F10'a basıp kaydedip çıkın.

5. seçenekte ki Sandisk USB seçeneğine gelin, enter'a basın. En üste getirin tekrar enter'a basın. F10'a basıp kaydedip çıkın.
Öbür disklerimdeki verilerime bir şey olmaz değil mi ?
Entera basınca üste gelmedi.

Yazım yaparken dikkatli olun, verilerinizin yazıldığı diske dokunmaz iseniz verileriniz gitmez.

Usb'nin adının üstüne gelin, enter basın. Ok tuşuyla ilk sıraya getirin enter'a tekrar basın. F10'a basın çıkan menüde ok seçeneğini seçin.

Kardeşim, ya ben anlatamıyorum ya sen anlamıyorsun şu videoyu izle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…