U Umut198 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 610 Çözümler 1 30 Ocak 2022 #1 Merhaba. Windows bilgisayarıma Linux ile Dual boot yapmak için BIOS'a girdiğimde boot seçeneğinden USB'yi seçmek istediğimde seçemiyorum ve böyle bir ekran geliyor. Nasıl USB'yi seçip devam edebilirim? Şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri 20220130_172437.jpg 252,3 KB · Görüntüleme: 180 20220130_172431.jpg 159,9 KB · Görüntüleme: 104
Merhaba. Windows bilgisayarıma Linux ile Dual boot yapmak için BIOS'a girdiğimde boot seçeneğinden USB'yi seçmek istediğimde seçemiyorum ve böyle bir ekran geliyor. Nasıl USB'yi seçip devam edebilirim? Şimdiden teşekkürler.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.990 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2022 #2 5. seçenekte ki Sandisk USB seçeneğine gelin, enter'a basın. En üste getirin tekrar enter'a basın. F10'a basıp kaydedip çıkın. Artı 0 Eksi
5. seçenekte ki Sandisk USB seçeneğine gelin, enter'a basın. En üste getirin tekrar enter'a basın. F10'a basıp kaydedip çıkın.
KS KS U Umut198 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 610 Çözümler 1 30 Ocak 2022 #3 DarKSaGaa dedi: 5. seçenekte ki Sandisk USB seçeneğine gelin, enter'a basın. En üste getirin tekrar enter'a basın. F10'a basıp kaydedip çıkın. Genişletmek için tıkla... Öbür disklerimdeki verilerime bir şey olmaz değil mi ? DarKSaGaa dedi: 5. seçenekte ki Sandisk USB seçeneğine gelin, enter'a basın. En üste getirin tekrar enter'a basın. F10'a basıp kaydedip çıkın. Genişletmek için tıkla... Entera basınca üste gelmedi. Artı 0 Eksi
DarKSaGaa dedi: 5. seçenekte ki Sandisk USB seçeneğine gelin, enter'a basın. En üste getirin tekrar enter'a basın. F10'a basıp kaydedip çıkın. Genişletmek için tıkla... Öbür disklerimdeki verilerime bir şey olmaz değil mi ? DarKSaGaa dedi: 5. seçenekte ki Sandisk USB seçeneğine gelin, enter'a basın. En üste getirin tekrar enter'a basın. F10'a basıp kaydedip çıkın. Genişletmek için tıkla... Entera basınca üste gelmedi.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.990 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2022 #4 Umut198 dedi: Öbür disklerimdeki verilerime bir şey olmaz değil mi ? Enter'a basınca üste gelmedi. Genişletmek için tıkla... Enter'a basıp ok tuşu ile üste yöneltin. Format atmıyor musunuz? Artı 0 Eksi
Umut198 dedi: Öbür disklerimdeki verilerime bir şey olmaz değil mi ? Enter'a basınca üste gelmedi. Genişletmek için tıkla... Enter'a basıp ok tuşu ile üste yöneltin. Format atmıyor musunuz?
KS KS U Umut198 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 610 Çözümler 1 30 Ocak 2022 #5 DarKSaGaa dedi: Enter'a basıp ok tuşu ile üste yöneltin. Format atmıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır windowsun yanına linux kuruyorum. Artı 0 Eksi
DarKSaGaa dedi: Enter'a basıp ok tuşu ile üste yöneltin. Format atmıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır windowsun yanına linux kuruyorum.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.990 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2022 #6 Yazım yaparken dikkatli olun, verilerinizin yazıldığı diske dokunmaz iseniz verileriniz gitmez. Artı 0 Eksi
KS KS U Umut198 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 610 Çözümler 1 30 Ocak 2022 #7 DarKSaGaa dedi: Yazım yaparken dikkatli olun, verilerinizin yazıldığı diske dokunmaz iseniz verileriniz gitmez. Genişletmek için tıkla... Şimdi usb'nin üstüne gelip f10 a mi basmalıyım? @DarKSaGaa Son düzenleme: 30 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
DarKSaGaa dedi: Yazım yaparken dikkatli olun, verilerinizin yazıldığı diske dokunmaz iseniz verileriniz gitmez. Genişletmek için tıkla... Şimdi usb'nin üstüne gelip f10 a mi basmalıyım? @DarKSaGaa
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.990 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2022 #8 Usb'nin adının üstüne gelin, enter basın. Ok tuşuyla ilk sıraya getirin enter'a tekrar basın. F10'a basın çıkan menüde ok seçeneğini seçin. Artı 0 Eksi
Usb'nin adının üstüne gelin, enter basın. Ok tuşuyla ilk sıraya getirin enter'a tekrar basın. F10'a basın çıkan menüde ok seçeneğini seçin.
KS KS U Umut198 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 610 Çözümler 1 30 Ocak 2022 #9 DarKSaGaa dedi: Usb'nin adının üstüne gelin, enter basın. Ok tuşuyla ilk sıraya getirin enter'a tekrar basın. F10'a basın çıkan menüde ok seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... Entera basıyorum ama üste gelmiyor. Umut198 dedi: Entera basıyorum ama üste gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Shift 1 tuşuna basınca yanında bir ok işareti oluyor sadece. Artı 0 Eksi
DarKSaGaa dedi: Usb'nin adının üstüne gelin, enter basın. Ok tuşuyla ilk sıraya getirin enter'a tekrar basın. F10'a basın çıkan menüde ok seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... Entera basıyorum ama üste gelmiyor. Umut198 dedi: Entera basıyorum ama üste gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Shift 1 tuşuna basınca yanında bir ok işareti oluyor sadece.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.990 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2022 #10 Kardeşim, ya ben anlatamıyorum ya sen anlamıyorsun şu videoyu izle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Kardeşim, ya ben anlatamıyorum ya sen anlamıyorsun şu videoyu izle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et