izmir2147 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi Afterburner tarzı programlar kullanmak yerine direkt BIOS'tan sıcaklığa göre ekran kartı fan ayarı yapmak istiyorum. Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.
Başlıkta da belirttiğim gibi Afterburner tarzı programlar kullanmak yerine direkt BIOS'tan sıcaklığa göre ekran kartı fan ayarı yapmak istiyorum. Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.
fenopxy Decapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 28 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #2 YouTube da konu ile ilgili videolar var onlara bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #3 BIOS ta ekran kartı hız ayarı daha önce görmedim. Öyle bir şey yok yani. MSI afterburner dan yapabilirsin. Artı 0 Eksi
BIOS ta ekran kartı hız ayarı daha önce görmedim. Öyle bir şey yok yani. MSI afterburner dan yapabilirsin.
KS KS izmir2147 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #4 Afterburner sistemimde düzgün çalışmıyordu şimdi temiz kurulum yaptım çalışıyor saolun Artı 0 Eksi