Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #1 Merhaba, kasamdan açınca ses geliyor. Sadece kasanın fanlarını tam ses gelirken BIOS'a girip kapatıp sonra açmanın yolu var mı?
Merhaba, kasamdan açınca ses geliyor. Sadece kasanın fanlarını tam ses gelirken BIOS'a girip kapatıp sonra açmanın yolu var mı?
KS KS Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #21 turko35408 dedi: Evet hocam aynen öyle. CPU fan haricindekiler kasa fanı. Genişletmek için tıkla... Benim CPU'da kule tipi fan var. Acaba onu da ayarlayabilir miyim? Muhtemelen kapama riskini almam. Kasa fanlarını kapatınca belli olacaktır hangisi. Bir de yanlışlıkla ekran kartını kapatmayayım? Orada birkaç çeşit isim var. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Evet hocam aynen öyle. CPU fan haricindekiler kasa fanı. Genişletmek için tıkla... Benim CPU'da kule tipi fan var. Acaba onu da ayarlayabilir miyim? Muhtemelen kapama riskini almam. Kasa fanlarını kapatınca belli olacaktır hangisi. Bir de yanlışlıkla ekran kartını kapatmayayım? Orada birkaç çeşit isim var.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.388 Makaleler 6 Çözümler 566 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 20 Eylül 2024 #22 Ekran kartı fanları bu yazılımla kontrol edilemez hocam. Yiğitrrr dedi: Benim CPU'da kule tipi fan var. Acaba onu da ayarlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... PWM'de bırakırsanız kendisi ısıya göre otomatik ayarlar. Fakat dilerseniz videoda olduğu gibi ısıya göre kendiniz de bir eğri oluşturabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ekran kartı fanları bu yazılımla kontrol edilemez hocam. Yiğitrrr dedi: Benim CPU'da kule tipi fan var. Acaba onu da ayarlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... PWM'de bırakırsanız kendisi ısıya göre otomatik ayarlar. Fakat dilerseniz videoda olduğu gibi ısıya göre kendiniz de bir eğri oluşturabilirsiniz.
KS KS Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #23 turko35408 dedi: Ekran kartı fanları bu yazılımla kontrol edilemez hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Deneyip dönüş yapacağım. turko35408 dedi: Ekran kartı fanları bu yazılımla kontrol edilemez hocam. PWM'de bırakırsanız kendisi ısıya göre otomatik ayarlar. Fakat dilerseniz videoda olduğu gibi ısıya göre kendiniz de bir eğri oluşturabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bakalım öndeki en üst fandan şüpheleniyorum, onu durduracağım ses geldiği gibi. O hangisi oluyor? Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Ekran kartı fanları bu yazılımla kontrol edilemez hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Deneyip dönüş yapacağım. turko35408 dedi: Ekran kartı fanları bu yazılımla kontrol edilemez hocam. PWM'de bırakırsanız kendisi ısıya göre otomatik ayarlar. Fakat dilerseniz videoda olduğu gibi ısıya göre kendiniz de bir eğri oluşturabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bakalım öndeki en üst fandan şüpheleniyorum, onu durduracağım ses geldiği gibi. O hangisi oluyor?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.388 Makaleler 6 Çözümler 566 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 20 Eylül 2024 #24 Ya da 4 seçenekten birini seçebilirsiniz. Örneğin; Silent mode'da sessiz çalışır ama sürekli aynı hızda çalışır. Yiğitrrr dedi: Teşekkür ederim. Deneyip dönüş yapacağım. Hocam bakalım öndeki en üst fandan şüpheleniyorum, onu durduracağım ses geldiği gibi. O hangisi oluyor? Genişletmek için tıkla... Kasa önündeki üst fan. Karşıdan bakınca. Yalnız fanlar ortak bağlıysa, birini durdurup diğerini çalıştırayım yapamazsınız. Hepsi aynı anda durup aynı anda çalışır. Son düzenleme: 20 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Ya da 4 seçenekten birini seçebilirsiniz. Örneğin; Silent mode'da sessiz çalışır ama sürekli aynı hızda çalışır. Yiğitrrr dedi: Teşekkür ederim. Deneyip dönüş yapacağım. Hocam bakalım öndeki en üst fandan şüpheleniyorum, onu durduracağım ses geldiği gibi. O hangisi oluyor? Genişletmek için tıkla... Kasa önündeki üst fan. Karşıdan bakınca. Yalnız fanlar ortak bağlıysa, birini durdurup diğerini çalıştırayım yapamazsınız. Hepsi aynı anda durup aynı anda çalışır.
KS KS Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #25 turko35408 dedi: Ya da 4 seçenekten birini seçebilirsiniz. Örneğin; silent Mode'da sessiz çalışır ama sürekli aynı hızda çalışır. Kasa önündeki üst fan. Karşıdan bakınca. Yalnız fanlar ortak bağlıysa, birini durdurup diğerini çalıştırayım yapamazsınız. Hepsi aynı anda durup aynı anda çalışır. Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok, nasıl öğrenebilirim? Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Ya da 4 seçenekten birini seçebilirsiniz. Örneğin; silent Mode'da sessiz çalışır ama sürekli aynı hızda çalışır. Kasa önündeki üst fan. Karşıdan bakınca. Yalnız fanlar ortak bağlıysa, birini durdurup diğerini çalıştırayım yapamazsınız. Hepsi aynı anda durup aynı anda çalışır. Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok, nasıl öğrenebilirim?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.388 Makaleler 6 Çözümler 566 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 20 Eylül 2024 #26 Yiğitrrr dedi: Hiçbir fikrim yok, nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Gözlemleyerek. Artı 0 Eksi
KS KS Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #27 @turko35408 hocam bulamadım ya fan ayar yerini nerede? Artı 0 Eksi
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.388 Makaleler 6 Çözümler 566 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 20 Eylül 2024 #28 Artı 0 Eksi
KS KS Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #29 turko35408 dedi: Eki Görüntüle 2314435 Genişletmek için tıkla... Bende bu yer yok. Monitor diye bir kısım var orada buldum. Chasis fans Configuration değil mi? Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Eki Görüntüle 2314435 Genişletmek için tıkla... Bende bu yer yok. Monitor diye bir kısım var orada buldum. Chasis fans Configuration değil mi?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.388 Makaleler 6 Çözümler 566 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 20 Eylül 2024 #30 Evet hocam. Onlar kasa fanı oluyor. Artı 0 Eksi