Çözüldü BIOS'tan nasıl Windows yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arif4lean

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde 2005'ten kalma bir laptop var. Bilgisayarı açtığımda sürekli BIOS açılıyor. Bende BIOS'tan Windows XP yüklemek istiyorum. Flash belleğimde XP var. Nasıl devam etmeliyim?

Hocam mavi bir setup ekrani var.
Tamam. BIOS ayarlarınız doğru yapılmış. Bilgisayarı bu noktada kapatsanız da olur, herhangi bir sıkıntı cikmaz. Şimdi bilgisayarı kapatın, USB'yi diğer bilgisayarınıza takın. Üstte hocamın verdiği ISO dosyasını indirin. Rufus programı yardımı ile ISO dosyasini USB'ye aktarın. Akabinde yine BIOS'tan USB HDD'yi F5-F6 tuşları yardımı ile en başta degilse en başa alın ve kaydedip çıkın. Ondan sonrası bildiğimiz XP kurulumu zaten.

Burqsı açıldı.
Hocalarım bir de discordunuzu alsam olur mu? Yasak mı bilmiyorum ama değilse verseniz olur mu.?

Allah razı olsun hocam hemen dediğinizk yapacğım.

Dosya Ekleri

• 20220804_213305.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 38
Hocalarım bir de discordunuzu alsam olur mu? Yasak mı bilmiyorum ama değilse verseniz olur mu.?
Forumdan konu açıp bizi etiketlerseniz daha iyi olur. Diğer üyeler de faydalanmış olur.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-08-04 215651.png
    24,2 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Herhangi bir ayarı değiştirmenize gerek yok. Bu şekilde kalabilir. Yazdırın...

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…