İlk seçenek seçiliyken ENTER'a tıklamanız yeterli olacaktır. Yalnız elinizdeki kurulum dosyası orjinal değil gibi.Ne yapmam lazım?
Hocam aşırı heyecanlandırdınız beni. Elim ayağıma dolandı.ütden bana yardım edin.Tarih saat ayarlamalarınızı yapıp, USB HDD'nin en başta olup olmadigini kontrol edin. En başta değilse yine en başa alın. Ve değişikliklerinizi kaydedip çıkın. Buna rağmen yine tarih ve saat hatası alırsanız BIOS piliniz bitmiş olabilir.
Bu arada elinizde muazzam bir tarihi eser var, sakın bu çöp diyip atmayın. ThinkPad'ler, hele hele IBM'in ThinkPad'leri çok kaliteli cihazlardır.
Hocam youtubeden baktımİlk seçenek seçiliyken ENTER'a tıklamanız yeterli olacaktır. Yalnız elinizdeki kurulum dosyası orjinal değil gibi.
İlk seçenek seçiliyken ENTER'a tıklamanız yeterli olacaktır. Yalnız elinizdeki kurulum dosyası orjinal değil gibi.
Windows'un Linux GRUB'ı ile işi ne?Ne yapmam lazım?
Hiç bir bilgim yok hocam. çok heyecanlıyım şuan bildiğuniz gibi seğilWindows'un Linux GRUB'ı ile işi ne?![]()
Size tavsiyem Technopat'ta bulunan orijinal Windows XP ISO'sunu indirip onu Rufus ile USB'ye yazarak kurulum yapmanız yönünde olacaktır. Yine de sizin kullandığınız USB'de Enter'a tıkladığınızda kurulumun açılması gerek.
Muhtemelen modifikasyonlu ISO işte. O nedenle orjinal değil dedim.Windows'un Linux GRUB'ı ile işi ne?![]()
Bas hocam ENTER'a.Hiç bir bilgim yok hocam. çok heyecanlıyım şuan bildiğuniz gibi seğil
Entere basmadım hocam cevabınızı bekledim.
Peki bir zararı olur mu. Veya bana orjinal kurulum rehberini atar mısınız?Muhtemelen modifikasyonlu ISO işte. O nedenle orjinal değil dedim.
Basıyorum hocamMuhtemelen modifikasyonlu ISO işte. O nedenle orjinal değil dedim.
Bas hocam ENTER'a.
Peki bir zararı olur mu. Veya bana orjinal kurulum rehberini atar mısınız?
Basıyorum hocam![]()
Hocam sen kurulumu başlat, bakalım kurulum ekranı gelecek mi? Gelirse sorun çözülmüş demektir, orjinal ISO'yu USB'ye yazarak kurabilirsin orjinal XP'yi. O nedenle deneme amaçlı Enter'a basın dedim.Peki bir zararı olur mu. Veya bana orjinal kurulum rehberini atar mısınız?
Ne yapayım?Muhtemelen modifikasyonlu ISO işte. O nedenle orjinal değil dedim.
Bas hocam ENTER'a.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.