O Osm53 Yoctopat Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #1 BIOS lobisinden test yaparken aniden siyah ekran oldu sonra kapandı. Simdi de açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2024
Whystreo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 1.194 Çözümler 5 27 Aralık 2024 #2 Osm53 dedi: BIOS lobisinden test yaparken aniden siyah ekran oldu sonra kapandı. Simdi de açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bios pilini sökerek, bi 10 saniye bekleyip tekrar tak aç bios sıfırlanır.
Osm53 dedi: BIOS lobisinden test yaparken aniden siyah ekran oldu sonra kapandı. Simdi de açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bios pilini sökerek, bi 10 saniye bekleyip tekrar tak aç bios sıfırlanır.
O Osm53 Yoctopat Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #3 Whystreo dedi: Hocam bios pilini sökerek, bi 10 saniye bekleyip tekrar tak aç bios sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... Garantisi bozulmazmı ama
Whystreo dedi: Hocam bios pilini sökerek, bi 10 saniye bekleyip tekrar tak aç bios sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... Garantisi bozulmazmı ama
Whystreo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 1.194 Çözümler 5 27 Aralık 2024 #4 Osm53 dedi: Garantisi bozulmazmı ama Genişletmek için tıkla... Hocam pardon, laptop olduğunu şimdi farkettim. Evet kasayı açmak garantiyi bozar. Bilgisayara hiç güç gelmiyor mu?
Osm53 dedi: Garantisi bozulmazmı ama Genişletmek için tıkla... Hocam pardon, laptop olduğunu şimdi farkettim. Evet kasayı açmak garantiyi bozar. Bilgisayara hiç güç gelmiyor mu?
O Osm53 Yoctopat Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #5 Whystreo dedi: Hocam pardon, laptop olduğunu şimdi farkettim. Evet kasayı açmak garantiyi bozar. Bilgisayara hiç güç gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Geliyor şuan mouse bağlı onun ışığı açık ama pc açılmıyor da kapanmıyor da mouse hep açık
Whystreo dedi: Hocam pardon, laptop olduğunu şimdi farkettim. Evet kasayı açmak garantiyi bozar. Bilgisayara hiç güç gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Geliyor şuan mouse bağlı onun ışığı açık ama pc açılmıyor da kapanmıyor da mouse hep açık
Whystreo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 1.194 Çözümler 5 27 Aralık 2024 #6 Osm53 dedi: Geliyor şuan mouse bağlı onun ışığı açık ama pc açılmıyor da kapanmıyor da mouse hep açık Genişletmek için tıkla... Hocam bios key hangisiyse biosa bağlanmayı dener misin? Muhtemelen elektrik geliyorsa bios ekranını açacaktır.
Osm53 dedi: Geliyor şuan mouse bağlı onun ışığı açık ama pc açılmıyor da kapanmıyor da mouse hep açık Genişletmek için tıkla... Hocam bios key hangisiyse biosa bağlanmayı dener misin? Muhtemelen elektrik geliyorsa bios ekranını açacaktır.
O Osm53 Yoctopat Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #7 Whystreo dedi: Hocam bios key hangisiyse biosa bağlanmayı dener misin? Muhtemelen elektrik geliyorsa bios ekranını açacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben biosa açarken esc ile giriyordum ama şuan hala daha siyah ekran böyle kalmış şekilde duruyor
Whystreo dedi: Hocam bios key hangisiyse biosa bağlanmayı dener misin? Muhtemelen elektrik geliyorsa bios ekranını açacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben biosa açarken esc ile giriyordum ama şuan hala daha siyah ekran böyle kalmış şekilde duruyor
Whystreo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 1.194 Çözümler 5 27 Aralık 2024 #8 Osm53 dedi: Ben biosa açarken esc ile giriyordum ama şuan hala daha siyah ekran böyle kalmış şekilde duruyor Genişletmek için tıkla... Laptop marka model nedir hocam bakalım bios key hangisiymiş.
Osm53 dedi: Ben biosa açarken esc ile giriyordum ama şuan hala daha siyah ekran böyle kalmış şekilde duruyor Genişletmek için tıkla... Laptop marka model nedir hocam bakalım bios key hangisiymiş.
O Osm53 Yoctopat Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #9 Whystreo dedi: Laptop marka model nedir hocam bakalım bios key hangisiymiş. Genişletmek için tıkla... Hp victus
Whystreo dedi: Laptop marka model nedir hocam bakalım bios key hangisiymiş. Genişletmek için tıkla... Hp victus
Whystreo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 1.194 Çözümler 5 27 Aralık 2024 #10 Osm53 dedi: Hp victus Genişletmek için tıkla... F10'a ardarda basar mısın açılırken eğer görüntü gelmezse sonrasında F2 dene.
Osm53 dedi: Hp victus Genişletmek için tıkla... F10'a ardarda basar mısın açılırken eğer görüntü gelmezse sonrasında F2 dene.