Hocam bios pilini sökerek, bi 10 saniye bekleyip tekrar tak aç bios sıfırlanır.BIOS lobisinden test yaparken aniden siyah ekran oldu sonra kapandı. Simdi de açılmıyor.
Garantisi bozulmazmı amaHocam bios pilini sökerek, bi 10 saniye bekleyip tekrar tak aç bios sıfırlanır.
Hocam pardon, laptop olduğunu şimdi farkettim. Evet kasayı açmak garantiyi bozar. Bilgisayara hiç güç gelmiyor mu?Garantisi bozulmazmı ama
Geliyor şuan mouse bağlı onun ışığı açık ama pc açılmıyor da kapanmıyor da mouse hep açıkHocam pardon, laptop olduğunu şimdi farkettim. Evet kasayı açmak garantiyi bozar. Bilgisayara hiç güç gelmiyor mu?
Hocam bios key hangisiyse biosa bağlanmayı dener misin? Muhtemelen elektrik geliyorsa bios ekranını açacaktır.Geliyor şuan mouse bağlı onun ışığı açık ama pc açılmıyor da kapanmıyor da mouse hep açık
Ben biosa açarken esc ile giriyordum ama şuan hala daha siyah ekran böyle kalmış şekilde duruyorHocam bios key hangisiyse biosa bağlanmayı dener misin? Muhtemelen elektrik geliyorsa bios ekranını açacaktır.
Laptop marka model nedir hocam bakalım bios key hangisiymiş.Ben biosa açarken esc ile giriyordum ama şuan hala daha siyah ekran böyle kalmış şekilde duruyor
Hp victusLaptop marka model nedir hocam bakalım bios key hangisiymiş.
F10'a ardarda basar mısın açılırken eğer görüntü gelmezse sonrasında F2 dene.Hp victus
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.