BIOS'tan VRAM artırılabilir mi?

Masaüstü ekran kartlarında Vram değişimi yapılarak artırılıyor ama bunların yerine fake gpu ile oyunun vrami fazla görmesini sağlayabilirsin. Bir de PureDark frame generation mod gerçekten yarı yarıya FPS artırıyor. Ufak ghosting hataları dışında kullanılabilir bence. 4 GB Vramli RTX3050Ti ile yüksek ayarlarda 100 FPS civarı oynayabiliyorum.
 
Masaüstü ekran kartlarında VRAM değişimi yapılarak artırılıyor ama bunların yerine fake GPU ile oyunun VRAM'i fazla görmesini sağlayabilirsin. Bir de PureDark Frame Generation mod gerçekten yarı yarıya FPS artırıyor. Ufak ghosting hataları dışında kullanılabilir bence. 4 GB VRAM'li RTX3050 Ti ile yüksek ayarlarda 100 FPS civarı oynayabiliyorum.

Anlamadım açıkçası biraz da açar mısınız fake GPU ile oyun VRAM'i fazla görmesini sağlayabilirsin dedin ya.
 
Anlamadım açıkçası biraz da açar mısınız fake GPU ile oyun VRAM'i fazla görmesini sağlayabilirsin dedin ya.
Vram bypass Şu videodaki işlem daha kolay. Oyun içinde Vram yettiğince kendi ayarlarınızı yapın. Daha sonra Vrami aşan ama yapamadığınız ayarları da dosyadan ayarlayın. Frame Generation Bu videoda da frame generation moduna bakabilirsin. Ayrıca Dlss kullanıyorsan oyun içindeki Dlss dosyasını da yeni sürüm olan Dlss 3.5 ile değiştirirsin. Bulanık görüntüler vs. bir nebze düzeliyor.
 
Vram Teknik olarak arttırılabilir. Ama bilen uzman bir tamirci şart 8gb ı 16 yapanların videosunu gördüm. Vram artışından sonra ekran kartına modlanmış bios yüklüyor lar. Bunun dışında bios tan vram arttırılmaz
 
Yetersiz kalıyor artık, gördüğüm üzere BIOS üzerinden VRAM arttırılıyormuş. Ne diyorsunuz?
Veyahut RDR2 belgelerinden VRAM'i arttırabiliyormuşuz duyduğuma göre. Nasıl oluyor?

Sadece APU kullanıyorsanız yapılabiliyor. Ayarını bilmiyorum ama sanırım APU'yu devre dışı bıraktığım menüdeydi ayarı.
 
Henüz fiziksel bir belleği yazılımsal olarak oluşturacak teknolojiye sahip degiliz maalesef.
 

Geri
Yukarı