Osmangultekin60 Femtopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #1 BIOS'tan SYS fan ayarı yapıyorum ama kaydetmiyor, ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2025
İ İbrahim ÇORUM Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 978 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #2 Osmangultekin60 dedi: BIOS'tan SYS fan ayarı yapıyorum ama kaydetmiyor, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... MSI arter burner yüklü ise başlangıç olarak direk baslatta ise. Bios ayarı olmuyor. Artı 0 Eksi
Osmangultekin60 dedi: BIOS'tan SYS fan ayarı yapıyorum ama kaydetmiyor, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... MSI arter burner yüklü ise başlangıç olarak direk baslatta ise. Bios ayarı olmuyor.
KS KS Osmangultekin60 Femtopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #3 İbrahim ÇORUM dedi: MSI arter burner yüklü ise başlangıç olarak direk baslatta ise. Bios ayarı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yok hiç birşey yok sadece biostan yapmaya çalıyorum olmuyor yüklü değil Artı 0 Eksi
İbrahim ÇORUM dedi: MSI arter burner yüklü ise başlangıç olarak direk baslatta ise. Bios ayarı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yok hiç birşey yok sadece biostan yapmaya çalıyorum olmuyor yüklü değil