BIOSTAR A320MH 2933MHz alınır mı?

Aldım pişmanım.

Niyeki.

Kaç bine denk geliyor.

4000TL civarı yanlış hatırlamıyorsam 100-150TL geçiyordu. Paranızı buna harcayın diğer eski nesil daha düşük performanslı bilgisayarlara değil. Kasa ve PSU çok iyi değil ama Power Boost'tan daha iyi. Alırsanız şimdiden hayırlı olsun.

Evet hesapladım 4400 civarı çıktı eğer bütçeyi o kadar arttırabilirsem sistem güzel teşekkür ederim.
4000TL civarı yanlış hatırlamıyorsam 100-150TL geçiyordu. Paranızı buna harcayın diğer eski nesil daha düşük performanslı bilgisayarlara değil. Kasa ve PSU çok iyi değil ama Power Boost'tan daha iyi. Alırsanız şimdiden hayırlı olsun.

Hocam attığınız sistemle bu sistem neredeyse her şeyi aynı bir tek SSD Crucial yapıp veya SSD çıkarılıp başka yerden alınabilir ve attığınızdan 200TL civarı ucuz sizce alınır mı?

Aynen öyle peki Gamepower Wraith kasayı önerir misin hem RGB olsun istiyorum hem de iyi ama diğer kasaları seçince bütçeyi aşıyor.

Benim İtopya'dan siperiş ettiğim bileşenler.
AMD Ryzen 5 3600X.
B450M S2H.
G.Skill 3000MHz.
Gigabyte RTX2070 Super Gaming OC 3X.
XPG SX8200 M.2 SSD 512 GB.
Corsair Spec Delta RGB 650W 80+
Daha elime ulaşmadı bunlar ama elime ulaşınca kasa iyi mi diye söylerim.
Ama benim uzun süreli araştırmalarım sonucunda powerboos Gamepower gibi markalar önerilmiyor sana tavsiyem bu kasayı alabilirsin PSU'lu 1K ya İtopya'da ama İtopya'dan alırsan geç gelir yine desen bilirsin.
Sistemine 550W yetiyorsa 650W'lık olan yerine 550W'lığı da var daha ucuza. Sen bilirsin yine de.

AMD Ryzen 5 3600X.
B450M S2H.
G.Skill 3000MHz.
Ama benim uzun süreli araştırmalarım sonucunda powerboos Gamepower gibi markalar önerilmiyor sana tavsiyem bu kasayı alabilirsin PSU'lu 1K ya İtopya'da ama İtopya'dan alırsan geç gelir yine desen bilirsin.
Sistemine 550W yetiyorsa 650W'lık olan yerine 550W lığı da var daha ucuza sen bilirsin yine de.

Ha bir de 20 Kasım'dan sonra İtopya'dan bir şey alıp eline ulaşan var mı? Ben 27 Kasım'da aldım daha kargolanmadı.

AMD Ryzen 5 3600X.
B450M S2H.
G.Skill 3000MHz.
Sistemine 550W yetiyorsa 650W'lık olan yerine 550W lığı da var daha ucuza sen bilirsin yine de.

Ha bir de 20 Kasım'dan sonra İtopya'dan bir şey alıp eline ulaşan var mı ben 27 Kasım'da aldım daha kargolanmadı.

Tamam eyvallah.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı