BIOSTAR A520MT anakarta başka ekran kartı takma

Norexxqq

Decapat
Daha fazla  
İşlemci
Ryzen 5
Merhaba sayın Technopat kullanıcıları,

A520MT anakartım'da şu an RX 560 ekran kartımı takılı. Bende geliştirmek istiyorum ve 1080 Ti'ya da 3060 tarzı bir şey takmak istiyorum. A520MT, anakarta bunlar takılır mı cevaplarsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sayın Technopat kullanıcıları,

A520MT anakartım'da şu an RX 560 ekran kartımı takılı. Bende geliştirmek istiyorum ve 1080 Ti'ya da 3060 tarzı bir şey takmak istiyorum. A520MT, anakarta bunlar takılır mı cevaplarsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim.

Takılır bir sorun olmaz. Sadece anakartınızda PCIe 3.0 slotu var. Yani RTX 3060 alırsanız en fazla 2-3 FPS civarında bir kaybınız olur. Ama GTX 1080 Ti gibi PCIe 3.0 ekran kartlarında herhangi bir kayıp yaşamazsınız.

Son düzenleme:
Takılır bir sorun olmaz. Sadece anakartınızda PCI-e 3.0 slotu var. Yani RTX 3060 alırsanız en fazla 2-3 FPS civarında bir kaybınız olur. Ama GTX 1080 Ti gibi PCI-e 3.0 ekran kartlarında herhangi bir kayıp yaşamazsınız.

Artış olmaz mı veya hızlanma ekran kartı olmazsa RAM yükseltmek istiyorum işlemci Ryzen 5 5500 ve Ryzen 5 5600 arasında çok fark var diyorlar karar veremiyorum.

Artış olmaz mı veya hızlanma ekran kartı olmazsa RAM yükseltmek istiyorum işlemci Ryzen 5 5500 ve Ryzen 5 5600 arasında çok fark var diyorlar karar veremiyorum.

Tabiikide artış olur yeni ekran kartına geçtiğinizde. Benim demeye çalıştığım 3060 gibi kartlar PCI-e 4.0 ve sizin anakartınız 3.0 olduğundan kartın alabileceği maximum performasndan 1-3 FPS eksik olur.

Tabiikide artış olur yeni ekran kartına geçtiğinizde. Benim demeye çalıştığım 3060 gibi kartlar PCI-e 4.0 ve sizin anakartınız 3.0 polduğundan kartın alabileceği maximum performasndan 1-3 FPS eksik olur.

He anladım peki RAM yükseltsem ekran kartını falan ellemesem bilgisayara etkisi nedir FPS yönünden pek artıcağını düşünmüyorum.

He anladım peki RAM yükseltsem ekran kartını falan ellemesem bilgisayara etkisi nedir FPS yönünden pek artıcağını düşünmüyorum.
Ram performansı çok etkilemez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı