BIOSTAR B450 anakart alınır mı?

BİOSTAR,
İNNO3D,
ASROCK
gibi markalar aslında yurt dışında çok popüler olduğunu duydum. Yanlış bilgilendirme yapmak istemem. Uyarırsanız sevinirim.

BİOSTAR,
İNNO3D,
ASROCK
gibi markalar aslında yurt dışında çok popüler olduğunu duydum. Yanlış bilgilendirme yapmak istemem. Uyarırsanız sevinirim.
INNO3D bundan 10sene önce falan Türkiye pazarında aktif bir marka idi. Öyle yeni ortaya çıkmış bir marka değil. Ben rtx 2060 kullanıyorum INNO3D. Çok hafif coin while var fakat olmayan marka yok gibi bir şey CW.

Anakart sadece çipset, soket vs. değil. Buradan bakın, öyle karar verin.
BİOSTAR,
İNNO3D,
ASROCK
Öyle olabilir. Gigabyte çok düşük kalitede anakart yaparken başka ASRock gelip aynı çipsette çok daha pahalı, kaliteli, yüksek işlemcilerde tercih edilen bir model de yapabilir. Marka önyargıdan daha çok ne sunduğuna bir bakın.
ASRock kalitesiz demiyorum. Yanlış anlamayın.

Peki mennunmuusn aga bende alacağım da ya da 100 TL fazla vererek ASUS mu alayım.
Henüz 3 gün oldu, herhangi bir sıkıntı yok. İlerde çıkar mı bilemem. Uzun süreli kullanmadığım için yorum yapamayacağım. En iyisi Gamegaraj'ı arayıp detaylı bilgi istemek. Kafanıza yatarsa Biostar alırsınız, yok yatmazsa Asus tercih edersiniz. Ben çok ince eleyip sık dokumadım çünkü bütçemi kısabildiğim kadar kısmam gerekiyordu. Ama dandik bir kart olduğunu düşünmüyorum. Gamegaraj niçin dandik kart satıp uğraşmak istesin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı