sametbaba72 Centipat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #1 Dün sorunsuz kullanıp kapattığım bilgisayarı ertesi gün çalıştırdığımda ne Ethernet ne de bazı USB portlarını çalışmadığını gördüm sebebi nedir? Arka USB 2 tanesi çalışmıyor ön USB tarafı hiçbiri çalışmamakta.
Dün sorunsuz kullanıp kapattığım bilgisayarı ertesi gün çalıştırdığımda ne Ethernet ne de bazı USB portlarını çalışmadığını gördüm sebebi nedir? Arka USB 2 tanesi çalışmıyor ön USB tarafı hiçbiri çalışmamakta.
EaSea Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 470 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / RTX 3060 VENTUS 3X 12GB OC / 2X8 RAM / 1 TB SSD / 2 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Borsa Kaplanı 22 Nisan 2024 #2 Anakart güncellemesi yapın hocam. Artı 0 Eksi
KS KS sametbaba72 Centipat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #3 EaSea dedi: Anakart güncellemesi yapın hocam. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağım Artı 0 Eksi
EaSea Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 470 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / RTX 3060 VENTUS 3X 12GB OC / 2X8 RAM / 1 TB SSD / 2 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Borsa Kaplanı 22 Nisan 2024 #4 sametbaba72 dedi: nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
sametbaba72 dedi: nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS sametbaba72 Centipat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #5 EaSea dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkürler bende gamegarajtan almıştım zaten ilk desteği ile konusacağım olmazsa bios güncelleyeceğim Artı 0 Eksi
EaSea dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkürler bende gamegarajtan almıştım zaten ilk desteği ile konusacağım olmazsa bios güncelleyeceğim