BIOSTAR B450MH B4 hatası

emre6199

Decapat
Katılım
25 Aralık 2019
Mesajlar
138
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Sekuriti
Arkadaşlar, 2 hafta önce hazır sistem almıştım. 240 GB SSD vardı, yetmedi. 1 TB HDD aldım, taktım. PC acilmadi. Sağ alt köşede B4 yazıyor, açılmıyor.
 
Eğer var ise , onun üzerine sağ tıklayıp, sürücüyü kaldır dedikten sonra bilgisayarı kapatın. harddisk i WD yi takıp tekrar açın , sonuca bakalım.

Bunun dışında bir diğer işlem de ssd nin bağlantısını kesin, sadece WD ile SSD olmadan bios açılacak mı ona bakalım..

Kolay gelsin ✌️
 
Eğer var ise, onun üzerine sağ tıklayıp, sürücüyü kaldır dedikten sonra bilgisayarı kapatın. Hard disk i WD'yi takıp tekrar açın, sonuca bakalım.

Bunun dışında bir diğer işlem de SSD'nin bağlantısını kesin, sadece WD ile SSD olmadan BIOS açılacak mı ona bakalım.

Kolay gelsin ✌️

SSD olmadan WD ile denemiştim yine aynı hatayı verdi hocam diğerini eve gidince deneyeceğim.
SSD olmadan WD ile denemiştim yine aynı hatayı verdi hocam diğerini eve gidince deneyeceğim.

Hocam dediğiniz şey yoktu baktım.
 
Son düzenleme:
Hocam dün baya bir araştırdım ama çözüm yolu bulamadım maalesef. İsterseniz aldığınız yer ile görüşün , sorunu bildirin harddiski serviste testte soksunlar. Eğer bişi bulabilirsem mutlaka yazarım.. Sonucu bildirirseniz de super olur. Haberleşiriz

EDIT: Hocam hatayı bios güncelleyerek düzeltenler olmuş. WD'nin bağlantısını kesip bios güncellemesi yapın. bi de öyle deneyin bakalım
 
Son düzenleme:
Hocam dün bayağı bir araştırdım ama çözüm yolu bulamadım maalesef. İsterseniz aldığınız yer ile görüşün, sorunu bildirin hard diski serviste testte soksunlar. Eğer bir şey bulabilirsem mutlaka yazarım. Sonucu bildirirseniz de super olur. Haberleşiriz.

Edıt: Hocam hatayı BIOS güncelleyerek düzeltenler olmuş. WD'nin bağlantısını kesip BIOS güncellemesi yapın. Bir de öyle deneyin bakalım.

Hocam 2 kere BIOS güncelleyip denedim yine olmadı iade edeceğim ürünü bir biliyordum ama WD bir sorun çıkaracağını daha önce de 320GB almıştım aynı bozuk geldi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı