BIOSTAR B450MH vs MSI B450M-A PRO Max

MSI B450M-A modeli aralarında ki en iyi model.
Hocam ben de bir soru sorabilir miyim?

Hocam ben de gamegarajdan sistem almayı düşünüyorum.
Aquarius 5AN-X modelini almayı düşünüyorum.Sadece ekran kartları arasında seçim yapmakta zorlanıyorum. sizce hangi ekran kartını seçmeliyim:

- MSI B450M-A PRO MAX 4133 MHz (OC) DDR AM4 mATX
- Asus Prime B450M-K 4400 MHz (OC) AM4 mATX
- Biostar B450 3200 MHz (OC) DDR AM4 mATX
- Asus B450M-Dragon 3466 MHz (OC) DDR AM4 mATX

Bende aldım GameGaraj'dan bir sistem. Anakart olarak Biostar tercih ettim çünkü aradaki fiyat farkına değer bir şey bulamadım. Marka olsun derseniz alabilirsiniz ama Biostar da gayet iyi bir markadır.

overclock yapmadığım takdirde bu anakartı sıkıntısız kullanabilir miyim?
3200 MHz'lik RAM'leri yapmadan overclock kullanabilir miyim?
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Hocam XMP ne oluyor acaba?
Açılımı Extreme Memory Profile. RAM'leri ilk taktığınızda 2133 Mhz olarak çalışır büyük bir ihtimal. XMP açmak aslında RAM'leri kendi frekansına getirmektir. Açtığınızda 3200 Mhz veya RAM'leriniz kaç Mhz ise ona göre çalışır.

Bende aldım GameGaraj'dan bir sistem. Anakart olarak Biostar tercih ettim çünkü aradaki fiyat farkına değer bir şey bulamadım. Marka olsun derseniz alabilirsiniz ama Biostar da gayet iyi bir markadır.

Hocam Msi ile Biostar arasında pin girişi sayısı yada faz farkı var mıdır?
Yorumunuz için teşekkürler hocam.
Açılımı Extreme Memory Profile. RAM'leri ilk taktığınızda 2133 Mhz olarak çalışır büyük bir ihtimal. XMP açmak aslında RAM'leri kendi frekansına getirmektir. Açtığınızda 3200 Mhz veya RAM'leriniz kaç Mhz ise ona göre çalışır.

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ediyorum hocam.

Teşekkürler hocam yorumunuz için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı