BIOSTAR B550 MT & R7 5700x3D uyumlu mudur?

efehvdr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, bütçe kısıtlılığından dolayı BIOSTAR B550 MT almaya karar verdim. Ryzen 7 5700x3D işlemciye sorunsuz kullanılır mı pek bilmiyorum, bilgisayarcılar kullanılır diyor, BIOSTAR'ın sitesinde CPU Support'tan bakıyorum 1 veya 2 eski BIOS sürümü yazıyor yanında, en yeni BIOS'ta kullanılmıyor da eskisinde mi kullanılıyor tam olarak anlamadım, aranızda bu ikiliyi kullanan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar bir yardımcı olabilirlerse sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba dostlar, bütçe kısıtlılığından dolayı BIOSTAR B550 MT almaya karar verdim. Ryzen 7 5700x3D işlemciye sorunsuz kullanılır mı pek bilmiyorum, bilgisayarcılar kullanılır diyor, BIOSTAR'ın sitesinde CPU Support'tan bakıyorum 1 veya 2 eski BIOS sürümü yazıyor yanında, en yeni BIOS'ta kullanılmıyor da eskisinde mi kullanılıyor tam olarak anlamadım, aranızda bu ikiliyi kullanan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar bir yardımcı olabilirlerse sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.
Anakartın sitesinden baktığımda işlemci destek listesinde mevcut görünüyor, ancak belirli bir BIOS sürümünden itibaren desteklendiği yazıyor. Yani en sağlıklısı, en güncel BIOS'u kurmak olacaktır. Fakat dikkat etmeniz gereken şey, beta sürümünü yüklememeniz. Ben şahsen BIOSTAR sitesinden BIOS’u nereden indireceğinizi bulamadım.
Kaynak: Computer Hardware Accessories, Motherboard Manufacturer & Supplier — CPU SUPPORT kısmından alınmıştır.
Detaylı listeyi ekledim, bakabilirsiniz.

Anakartın sitesinden baktığımda işlemci destek listesinde mevcut görünüyor, ancak belirli bir BIOS sürümünden itibaren desteklendiği yazıyor. Yani en sağlıklısı, en güncel BIOS'u kurmak olacaktır. Fakat dikkat etmeniz gereken şey, beta sürümünü yüklememeniz. Ben şahsen BIOSTAR sitesinden BIOS'u nereden indireceğinizi bulamadım.
Kaynak: Computer Hardware Accessories, Motherboard Manufacturer & Supplier — CPU Support kısmından alınmıştır.
Detaylı listeyi ekledim, bakabilirsiniz.

Desteğiniz icin teşekkür ederim, MSI B450 alıp geçtim, bilmediğim bir markayla uğraşmak istemedim :)

Anakartın sitesinden baktığım zaman destek listesinde mevcut ama belirlk bios sürümünden beri diyor yani en sağlıklısı en güncel biosu kurmak olacaktır ancak sikkat etmeniz gereken beta sürümü yüklemeyin ben şahsen biostar sitesinden biosu nereden yükleyeceğinizi bulamadım kaynak:Computer Hardware Accessories, Motherboard Manufacturer & Supplier CPU SUPPORT kısmından alınmıştır detaylı listeyi ekledim bakabilirsiniz.

Desteğiniz icin teşekkür ederim, MSI B450 alıp geçtim, bilmediğim bir markayla uğraşmak istemedim :)

En doğrusunu yapmışsınız BIOSTAR gibi bir marka almayın zaten ne olduğu bilinmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı