BIOSTAR B550MH alınır mı?

Bütçe
2500

Gadastro

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi sizce alınır mı? 2500TL'yi gecmek istemiyorum. Şu an kullandığım kart MSI A320M a Pro, R5 3600 ile kullanıyorum undervolt yapacağım bir de M.2 takmak istiyorum PCI-e'den dönüştürücü ile kullanıyorum M.2'yi

Başlıkta da belirttiğim gibi sizce alınır mı? 2500TL'yi gecmek istemiyorum. Şu an kullandığım kart MSI A320M a Pro, R5 3600 ile kullanıyorum undervolt yapacağım bir de M.2 takmak istiyorum PCI-e'den dönüştürücü ile kullanıyorum M.2'yi
Bence alınır. Fiyatına göre iyi bir ürün, B550 çipsetli, dolayısıyla PCIe 4.0 da destekliyor.
Yüksek bir O.C. düşünmüyorsanız gayet iyi bir seçenek.

Vatanda bu ürün dün 2.4k civarına satılmıştı bugünde bak 10 dan sonra gelirse bu ürüne yönel.
Bu modelde M.2 yuvası ekran kartının arkasında kaldığı için SSD çok ısınıyor, bu sebeplebu modeli önermiyorum. Ayrıca bu anakartta 4 pin işlemci güç beslemesi var, Biostar'da 8 pin. Bence Biostar daha iyi bir seçenek gibi duruyor.

Biostar ve Colorful marka anakartları önermem bütçe çok sıkışık da olsa sürekli anakart alınmıyor az daha koyup Asrock-Msi-Asus un bütçe dostu 3 bin TL civarına ürünlerine bakın bence

Bu modelde M.2 yuvası ekran kartının arkasında kaldığı için SSD çok ısınıyor, bu sebeplebu modeli önermiyorum. Ayrıca bu anakartta 4 pin işlemci güç beslemesi var, Biostar'da 8 pin. Bence Biostar daha iyi bir seçenek gibi duruyor.
4 pin kaç w güç verebiliyor biliyor musun ?
Ona bakarsak 2 m2 yuvalarının hepsi bu şekilde ne yapacağız kullanmayacak mıyız ? Ekran kartı buraya doğru hava üflemiyor ki. Asıl işlemci ve ekran kartı arasındaki m2 ısınır.
Isınan hava yükselir altta kalmaz.

4 pin kaç w güç verebiliyor biliyor musun ?
Ona bakarsak 2 m2 yuvalarının hepsi bu şekilde ne yapacağız kullanmayacak mıyız ? Ekran kartı buraya doğru hava üflemiyor ki. Asıl işlemci ve ekran kartı arasındaki m2 ısınır.
Isınan hava yükselir altta kalmaz.
ASRock'un bu anakart modelinde forumda çok fazla görmüştüm ekran kartı ısınınca SSD de ısınıyor diye.

ASRock'un bu anakart modelinde forumda çok fazla görmüştüm ekran kartı ısınınca SSD de ısınıyor diye.
İnan ben hiç karşılaşmadım. Yıllardır forumlarda geziyorum. Sadece burada değilim. Biostarın bu anakart modelini ve b450 yi geren bir sürü kişiye denk geldim ama. Yok pc geç açılıyor yok bios menüsü kötü felan filan. Biraz araştırırsan denk geleceksin.
Ben de bu ürün indirime girince paylaştım. Tercih edilmez demiyorum bak. Sadece bu anakart da bu fiyata gelirse attığım tercih edilmesi daha doğru olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı