BIOSTAR B550MH alınır mı?

Bütçe
2500
Vatanda bu ürün dün 2.4k civarına satılmıştı bugünde bak 10 dan sonra gelirse bu ürüne yönel.
ASROCK, B550M-HDV, 2xDDR4, M.2, D-SUB, DVI, HDMI, AM4 Soket Anakart burada 2600 diyor ama ne kadar güvenli bilemiyorum daha önce duymadığım bir site

ASROCK, B550M-HDV, 2xDDR4, M.2, D-SUB, DVI, HDMI, AM4 Soket Anakart burada 2600 diyor ama ne kadar güvenli bilemiyorum daha önce duymadığım bir site.

Hocam yeni anakart arayışına geçtim ASRock B450M HDV r4.0 var R5 5600 ile kronik sıkıntı varmış sanırım bir sürü konu gördüm bam diye kapanıyor BIOSTAR almayı düşünüyordum ASRock önermiyorum Turbox tarzı dandik bir marka hiç kullanmadım ama adını duyduğunuz çoğu marka elimden geçmiştir ilk defa böyle bir şey yaşadım ben bu markayla beraber B550M'i belki düzgündür bilmiyorum ama.

Hocam yeni anakart arayışına geçtim ASRock B450M HDV r4.0 var R5 5600 ile kronik sıkıntı varmış sanırım bir sürü konu gördüm bam diye kapanıyor BIOSTAR almayı düşünüyordum ASRock önermiyorum Turbox tarzı dandik bir marka hiç kullanmadım ama adını duyduğunuz çoğu marka elimden geçmiştir ilk defa böyle bir şey yaşadım ben bu markayla beraber B550M'i belki düzgündür bilmiyorum ama.
ASRock mu turbox tarzı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı