BIOSTAR B550MH ile R7 5700x3D kullanılır mı?

alibal123

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi sosyaller. Başlıkta yazmış olduğum BIOSTAR B550MH mATX marka model bir anakart kullanıyorum. Sizce bu anakartta AMD Ryzen 7 5700x3D kullanabilir miyim? Web sitesindeki bilgilerde anakartın o işlemciyi desteklediğini söylüyor. Endişem bu kartın herhangi bir şekilde yeterli olup olmaması hakkında.

Ayrıca soğutucu olarak da Arctic Freezer 34 e-sports Duo kullanmaktayım, kullansam tabii o işlemciyi soğutabilir miyim sizce? Şimdiden yanıtlar için teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi sosyaller. Başlıkta yazmış olduğum BIOSTAR B550MH mATX marka model bir anakart kullanıyorum. Sizce bu anakartta AMD Ryzen 7 5700x3D kullanabilir miyim? Web sitesindeki bilgilerde anakartın o işlemciyi desteklediğini söylüyor. Endişem bu kartın herhangi bir şekilde yeterli olup olmaması hakkında.

Ayrıca soğutucu olarak da Arctic Freezer 34 e-sports Duo kullanmaktayım, kullansam tabii o işlemciyi soğutabilir miyim sizce? Şimdiden yanıtlar için teşekkürler.
biostar.com Buradan kontrol edebilirsiniz hocam. Anakartınız destekliyor.

Evet lakin benim endişem; bu anakart o işlemci için zayıf mıdır? Vb. gibiydi. Herhangi bir sorunla karşılaşmamak adına.

İlginiz çok teşekkür ederim. Ayrıca bir şey daha danışmak istiyorum. Sistemimde AMD Ryzen 7 5700X3D, RTX 4070 SUPER ile 650Watt Bronze PSU yeterli olur mu sizce? İşlemci TDP değeri 105.

Bilmiyorum, kasayla birlikte gelmişti...

Düzeltme: Hatırladığım kadarıyla GP 650W Bronze yazıyordu üzerinde, No Name anlayacağınız.
pcpartpicker.com Buradan parçalarınızı seçip size uygun PSU'yu bulabilirsiniz hocam. Zira diğer bilgisayar parçalarınızı ve PSU markanızı bilmediğim için net bir şey söyleyemeyeceğim. Fakat yeterlidir diye düşünüyorum.

Düzeltme: Sanırım PSU'nuz Gamepower. Değiştirmenizi öneririm hocam.

Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için. Bilgisayardan hiç anlamıyorum muhtemelen işlemciyi satın aldığımda bir bilgisayarcıya götürüp PSU da ona değiştirtmeliyim...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı