BIOSTAR B550MH internet erişimi yok

QWERX

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle ilk PC alışım.
BIOSTAR B550MH anakart için araştırdığım kadarı ile bir Ethernet driveri benzeri bir şey gerekiyormuş baktım ama bulamadım. En azından sorunumu çözen, rica etsem biri bana bunun çözümü için driver linki atabilir mi?

Sorun:
Driver benzeri bir şey olmadığı için (sanırsam) internete bağlanamıyorum.

(Herhangi bir şey kurmadım)

Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20230523_205559.jpg
    IMG_20230523_205559.jpg
    255,5 KB · Görüntüleme: 38
İsterseniz ben.

Bilinmeyen aygıtın cihaz kimliğini atar mısınız? Bir de chipset driverını kurmamışsınız gibi duruyor. Bunu da yükleyin. https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b550

Hocam şimdi verdiğiniz driveri yükledim diğer aygıtlarda 1 tane hariç hepsi gitti kalanda sanırım driveri olmadığı için algılayamadığı ekran kartı.

Çünkü PCI aygıtı diyor

Ayrıca sorun devam etmekte hala internet yok

Hocam bir de şunu fark ettim modem PC'yi görüyor yani port ışığı yanıyor neye yarar bilmem ama söyleyeyim dedim.

İsterseniz ben.

Hocam şimdi verdiğiniz driveri yükledim diğer aygıtlarda 1 tane hariç hepsi gitti kalanda sanırım driveri olmadığı için algılayamadığı ekran kartı.

Çünkü PCI aygıtı diyor

Ayrıca sorun devam etmekte hala internet yok

Hocam bir de şunu fark ettim modem PC'yi görüyor yani port ışığı yanıyor neye yarar bilmem ama söyleyeyim dedim.
Hocam son attığım sorunuzunla ilgili değildi zaten ekstra olarak söyledim. Donanım kimliğini atın isterseniz bilinmeyen aygıtın.

Donanım kimliği derken demek istediğinizi tam anlamadım ama şöyle açtığımda ki resmini atıyorum.
Ayrıca isterseniz ben aldığım yere yazayım basit bir sorundur diye buraya yazmıştım.

Dosya Ekleri

• IMG_20230523_212736.jpg
    IMG_20230523_212736.jpg
    159,2 KB · Görüntüleme: 39

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı