Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.480 Çözümler 2 30 Haziran 2022 #1 BIOSTAR B550MH modelini kullanıyorum, bir türlü açamadım. TPM 2.0 Modülü Bulunan Biostar Marka Anakartlarda TPM 2.0 Nasıl Açılır ? - Game Garaj Bu iki adımı denedim ama oyun açılmıyor yine. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2022
BIOSTAR B550MH modelini kullanıyorum, bir türlü açamadım. TPM 2.0 Modülü Bulunan Biostar Marka Anakartlarda TPM 2.0 Nasıl Açılır ? - Game Garaj Bu iki adımı denedim ama oyun açılmıyor yine.
Çözüm Recep Baltaş 30 Haziran 2022 Secure Boot halen kapalı. Adım adım gidelim. Öncelikle Secure Boot burada açık olsun: (CSM artık kapalı diye düşünüyorum, onu da kontrol edelim.) Sonra da Restore Factroy Keys deyin. F10 > Yes.
Secure Boot halen kapalı. Adım adım gidelim. Öncelikle Secure Boot burada açık olsun: (CSM artık kapalı diye düşünüyorum, onu da kontrol edelim.) Sonra da Restore Factroy Keys deyin. F10 > Yes.
KS KS Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.480 Çözümler 2 30 Haziran 2022 #11 Turanv1 dedi: Farklı bir şey yok, şu an devrede zaten devrede olmasa giriş Windows kısmında hata verir, tek o oyunda mı hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Turanv1 dedi: Farklı bir şey yok, şu an devrede zaten devrede olmasa giriş Windows kısmında hata verir, tek o oyunda mı hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Evet.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 30 Haziran 2022 #12 Eğer TPM anahatrını sıfırlamanız gerekiyorsa Pending Operation kısmını Clear yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.480 Çözümler 2 30 Haziran 2022 #13 Recep Baltaş dedi: Eğer TPM anahatrını sıfırlamanız gerekiyorsa Pending Operation kısmını Clear yapabilirsiniz. Eki Görüntüle 1436226 Genişletmek için tıkla... Ne yapmam lazım peki, tam anlayamadım. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Eğer TPM anahatrını sıfırlamanız gerekiyorsa Pending Operation kısmını Clear yapabilirsiniz. Eki Görüntüle 1436226 Genişletmek için tıkla... Ne yapmam lazım peki, tam anlayamadım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 30 Haziran 2022 #14 Ayrıca oyunun verdiği hatayı da paylaşın. Arel1 dedi: Ne yapmam lazım peki, tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Oyunun verdiği hatayı paylaşarak başlayabilirsin. Sonra da Secure Bboot ve TPM durumunu gösteren ekran görüntülerini paylaş Windows'un. Başlat> tpm.msc msinfo32 Artı 0 Eksi
Ayrıca oyunun verdiği hatayı da paylaşın. Arel1 dedi: Ne yapmam lazım peki, tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Oyunun verdiği hatayı paylaşarak başlayabilirsin. Sonra da Secure Bboot ve TPM durumunu gösteren ekran görüntülerini paylaş Windows'un. Başlat> tpm.msc msinfo32
KS KS Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.480 Çözümler 2 30 Haziran 2022 #15 Recep Baltaş dedi: Ayrıca oyunun verdiği hatayı da paylaşın. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde. Artı 0 Eksi
Turanv1 Kilopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #16 Arel1 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... İnternette oyun ile ilgili TPM hatası çok paylaşılmış video ve konu olarak sanırım oyun kaynaklı bir durum. Artı 0 Eksi
Arel1 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... İnternette oyun ile ilgili TPM hatası çok paylaşılmış video ve konu olarak sanırım oyun kaynaklı bir durum.
KS KS Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.480 Çözümler 2 30 Haziran 2022 #17 Turanv1 dedi: İnternette oyun ile ilgili TPM hatası çok paylaşılmış video ve konu olarak sanırım oyun kaynaklı bir durum. Genişletmek için tıkla... Oyunuda silip yeniden yükledim defalarca, vanguardı bile sadece özel kaldırıp indirdim. Artı 0 Eksi
Turanv1 dedi: İnternette oyun ile ilgili TPM hatası çok paylaşılmış video ve konu olarak sanırım oyun kaynaklı bir durum. Genişletmek için tıkla... Oyunuda silip yeniden yükledim defalarca, vanguardı bile sadece özel kaldırıp indirdim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 30 Haziran 2022 #18 Turanv1 dedi: İnternette oyun ile ilgili TPM hatası çok paylaşılmış video ve konu olarak sanırım oyun kaynaklı bir durum. Genişletmek için tıkla... Konuyu bulandırmayın lütfen. Arel1 dedi: Oyunuda silip yeniden yükledim defalarca, Vanguard'ı bile sadece özel kaldırıp indirdim. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü bekliyorum hala TPM ve Secure Boot için. Ayrıca bilgisayarında internet yok mu neden telefondan çöp görüntüler geliyor? CSM kapatın, düzelmesi lazım. CSM Support > Disabled Artı 0 Eksi
Turanv1 dedi: İnternette oyun ile ilgili TPM hatası çok paylaşılmış video ve konu olarak sanırım oyun kaynaklı bir durum. Genişletmek için tıkla... Konuyu bulandırmayın lütfen. Arel1 dedi: Oyunuda silip yeniden yükledim defalarca, Vanguard'ı bile sadece özel kaldırıp indirdim. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü bekliyorum hala TPM ve Secure Boot için. Ayrıca bilgisayarında internet yok mu neden telefondan çöp görüntüler geliyor? CSM kapatın, düzelmesi lazım. CSM Support > Disabled
KS KS Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.480 Çözümler 2 30 Haziran 2022 #19 Recep Baltaş dedi: Konuyu bulandırmayın lütfen. Ekran görüntüsü bekliyorum hala TPM ve Secure Boot için. Ayrıca bilgisayarında internet yok mu neden telefondan çöp görüntüler geliyor? Genişletmek için tıkla... Resim çektikten sonra SS alıp atıyorum boyutunu düşürmek için. Dosya Ekleri IMG_20220630_104945.jpg 51,4 KB · Görüntüleme: 226 IMG_20220630_104906.jpg 87,2 KB · Görüntüleme: 211 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Konuyu bulandırmayın lütfen. Ekran görüntüsü bekliyorum hala TPM ve Secure Boot için. Ayrıca bilgisayarında internet yok mu neden telefondan çöp görüntüler geliyor? Genişletmek için tıkla... Resim çektikten sonra SS alıp atıyorum boyutunu düşürmek için.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 30 Haziran 2022 #20 Yukarıda yazdığımı uygulayın düzelecek. TPM zaten açık sizde, Secure Boot kapalı. Haber edin sonuçtan. Ayrıca PC'den ekran görüntüsü alıp paylaşın bundan sonra. Bu konu çözülünce size uyarı vereceğim. Artı 0 Eksi
Yukarıda yazdığımı uygulayın düzelecek. TPM zaten açık sizde, Secure Boot kapalı. Haber edin sonuçtan. Ayrıca PC'den ekran görüntüsü alıp paylaşın bundan sonra. Bu konu çözülünce size uyarı vereceğim.