BIOSTAR B550MH'tan Gigabyte B550M DS3H'a geçilir mi?

anil00101

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INNO3D RTX 4060 8GB

AMD R5 5600

BIOSTAR B550MH

Kingston Fury Beast (2x8) 3200MHz CL16
Meslek
Öğrenci
Sizce buna geçmeye gerek var mı? İşlemcim R5 5600, BIOSTAR'daki en büyük şikayetim Update yapamamam. Sizce geçmeye değer mi? Yoksa SSD mi almalıyım aynı fiyata? Adata Legend 850 Lite. Çok kararsızım.

Yani BIOS Update yapman için geçerli bir nedenin olmalı. Şu an her şey yerli yerinde, doğru düzgün çalışıyorsa gerek yok mesela. Başka şikayetin var mı?

SSD alacaksan da yeni konu aç derim, düşündüğün modelden daha iyi tavsiyeler gelir. Daha rahat tercih yaparsın ayrıca.

Yani BIOS Update yapman için geçerli bir nedenin olmalı. Şu an her şey yerli yerinde, doğru düzgün çalışıyorsa gerek yok mesela. Başka şikayetin var mı?

SSD alacaksan da yeni konu aç derim, düşündüğün modelden daha iyi tavsiyeler gelir. Daha rahat tercih yaparsın ayrıca.

Hocam dediğim gibi Update olmuyor bir de BIOS ekranı kötü, onun dışında sıkıntı yok. Normalde Samsung Watch 6 hediye alacak ailem o fiyata daha yararlı bir doğum günü hediyesi isterim diye arayışa girdim öneriniz varsa önerilere açığım. Fiyat yaklaşık olarak 5.000₺

BIOS'un gözüne kötü gözükmesi hakkında yapacak bir şey yok da ben olsam sırf bu yüzden kökten anakart değiştirmezdim. Saatin de ₺5000 olduğunu söylemişssin, SSD ile anakartı beraber alırdım illa değiştirecek olsam.

Ha bu arada, güncellemeyi senin yanlış bir şekilde yapmaya çalışıyor olman da bir ihtimal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı