GMech
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 7500F İşlemci
Gigabyte RTX5070 Windforce OC SFF 12G Ekran Kartı
Biostar B650 X3D Pro+ Anakart
Lexar Ares 2nd Gen 16x2GB 6000Mhz Cl28 RAM
WD Black SN7100 1 TB M2 (7250/6900MB/s)
Segotep Lumos G6 Siyah 120mm Kule Soğutucu
Cougar MX220 RGB Mesh Kasa 650W
- Meslek
- Mekatronik .Mühendisi - Teknik Sorumlu
- RAM
- 16x2 GB 6000MHZ CL28
- İşlemci
- R5 7500F
Selamlar,
BIOSTAR B650M X3D Pro+ model anakartı satın aldım şu an kargoda ancak hakkında çok fazla kaynak ve inceleme bulamadım, fiyat performans olarak iyi gözüküyor çünkü ileriye dönük gözüküyor. Kullanan arkadaşlar tecrübelerini aktarabilir mi? Birkaç kişi BIOSTAR için kronik sıkıntılı demiş öyle bir durum varsa başka marka giriş seviyesine bile geçebilirim tek derdim stabil çalışmak. BIOS'a bir kere ayar yapmaya gireceğim bir daha gireceğimi sanmıyorum o yüzden arayüz çok önemli değil. Bir de bu anakart da anten var ancak Wi-Fi modulu yok, nasıl bir modul alıp takabilirim, modulle uğraşmayıp direkt PCI-e Wi-Fi kart mı alayım ekran kartının altına takmaya? İnternette 1300 TL'ye soğutmalılar var. Kablo çekebileceğim bir yerde kullanmayacağım bilgisayarı o yüzden Wi-Fi ihtiyacım var, dahili olanlara bütçe yetmedi.
Wifi kart linki.
Sistemim aşağıdaki gibi, tamamını sipariş ettim:
Ryzen 5 7500F işlemci.
Gigabyte RTX5070 Windforce OC sff 12g ekran kartı.
BIOSTAR B650 X3D Pro+ anakart.
Lexar ares 2nd gen RGB 16x2GB 6000MHz CL28 RAM.
WD Black SN7100 1 TB M.2 (7250/6900MB/s)
Segotep lumos G6 siyah 120mm kule soğutucu.
Cougar MX220 RGB mesh kasa 650W.
Destekler için şimdiden teşekkürler.
Nasıl bir anakartsın be mübarek, aceleyle aldım ne bir inceleme ne bir video ne bir yorum bulamıyorum gelmeden soğuyacağım moralim bozuldu.
BIOSTAR B650M X3D Pro+ model anakartı satın aldım şu an kargoda ancak hakkında çok fazla kaynak ve inceleme bulamadım, fiyat performans olarak iyi gözüküyor çünkü ileriye dönük gözüküyor. Kullanan arkadaşlar tecrübelerini aktarabilir mi? Birkaç kişi BIOSTAR için kronik sıkıntılı demiş öyle bir durum varsa başka marka giriş seviyesine bile geçebilirim tek derdim stabil çalışmak. BIOS'a bir kere ayar yapmaya gireceğim bir daha gireceğimi sanmıyorum o yüzden arayüz çok önemli değil. Bir de bu anakart da anten var ancak Wi-Fi modulu yok, nasıl bir modul alıp takabilirim, modulle uğraşmayıp direkt PCI-e Wi-Fi kart mı alayım ekran kartının altına takmaya? İnternette 1300 TL'ye soğutmalılar var. Kablo çekebileceğim bir yerde kullanmayacağım bilgisayarı o yüzden Wi-Fi ihtiyacım var, dahili olanlara bütçe yetmedi.
Wifi kart linki.
Sistemim aşağıdaki gibi, tamamını sipariş ettim:
Ryzen 5 7500F işlemci.
Gigabyte RTX5070 Windforce OC sff 12g ekran kartı.
BIOSTAR B650 X3D Pro+ anakart.
Lexar ares 2nd gen RGB 16x2GB 6000MHz CL28 RAM.
WD Black SN7100 1 TB M.2 (7250/6900MB/s)
Segotep lumos G6 siyah 120mm kule soğutucu.
Cougar MX220 RGB mesh kasa 650W.
Destekler için şimdiden teşekkürler.
Nasıl bir anakartsın be mübarek, aceleyle aldım ne bir inceleme ne bir video ne bir yorum bulamıyorum gelmeden soğuyacağım moralim bozuldu.
Son düzenleyen: Moderatör: