BIOSTAR B650M X3D Pro+ hakkında bilgi ve Wi-Fi kartı nereden bulunur?

Bütçe
50k

GMech

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F İşlemci

Gigabyte RTX5070 Windforce OC SFF 12G Ekran Kartı

Biostar B650 X3D Pro+ Anakart

Lexar Ares 2nd Gen 16x2GB 6000Mhz Cl28 RAM

WD Black SN7100 1 TB M2 (7250/6900MB/s)

Segotep Lumos G6 Siyah 120mm Kule Soğutucu

Cougar MX220 RGB Mesh Kasa 650W
Meslek
Mekatronik .Mühendisi - Teknik Sorumlu
RAM
16x2 GB 6000MHZ CL28
İşlemci
R5 7500F
Selamlar,
BIOSTAR B650M X3D Pro+ model anakartı satın aldım şu an kargoda ancak hakkında çok fazla kaynak ve inceleme bulamadım, fiyat performans olarak iyi gözüküyor çünkü ileriye dönük gözüküyor. Kullanan arkadaşlar tecrübelerini aktarabilir mi? Birkaç kişi BIOSTAR için kronik sıkıntılı demiş öyle bir durum varsa başka marka giriş seviyesine bile geçebilirim tek derdim stabil çalışmak. BIOS'a bir kere ayar yapmaya gireceğim bir daha gireceğimi sanmıyorum o yüzden arayüz çok önemli değil. Bir de bu anakart da anten var ancak Wi-Fi modulu yok, nasıl bir modul alıp takabilirim, modulle uğraşmayıp direkt PCI-e Wi-Fi kart mı alayım ekran kartının altına takmaya? İnternette 1300 TL'ye soğutmalılar var. Kablo çekebileceğim bir yerde kullanmayacağım bilgisayarı o yüzden Wi-Fi ihtiyacım var, dahili olanlara bütçe yetmedi.
Wifi kart linki.

Sistemim aşağıdaki gibi, tamamını sipariş ettim:

Ryzen 5 7500F işlemci.
Gigabyte RTX5070 Windforce OC sff 12g ekran kartı.
BIOSTAR B650 X3D Pro+ anakart.
Lexar ares 2nd gen RGB 16x2GB 6000MHz CL28 RAM.
WD Black SN7100 1 TB M.2 (7250/6900MB/s)
Segotep lumos G6 siyah 120mm kule soğutucu.
Cougar MX220 RGB mesh kasa 650W.

Destekler için şimdiden teşekkürler.

Nasıl bir anakartsın be mübarek, aceleyle aldım ne bir inceleme ne bir video ne bir yorum bulamıyorum gelmeden soğuyacağım moralim bozuldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart yeni çıktı çünkü.Biostar MP-E Pro kullandım.Özellikleri ona çok yakın fiyat performans yapmışlar. 10 faz, vrm soğutucularını büyütmüşler geri kalan herşey aynı gibi mp-e proyla

Dosya Ekleri

• 3Dpro+.jpg
    3Dpro+.jpg
    132,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 3dpro+1.jpg
    3dpro+1.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 30
  • Biostar MP-E Pro.jpg
    Biostar MP-E Pro.jpg
    127,6 KB · Görüntüleme: 31
Aldım kullanıyorum iki haftadır, malzeme kalitesi üst düzey hissettirmiyor bios arayüzü çok kaliteli hissettirmiyor grafik kalitesi biosta kötü gözüküyor ancak istediğim ayarları yaptım ve kurulumdan sonra bidaha biosa girmedim o yüzden problem yok gayet hızlı açılıyor. 4 ram slotu soğutucu bloklar derken bence bu aralıkta alınabilecek en iyisiydi ileriye dönük bir anakart aldığımı düşünüyorum şu anlık tavsiye ederim.
Not: ilk başta dp kablom yoktu monitörüm lg odsseys nasıl yazılıyorsa artık, devamlı ilk dp kablo girişi deniyordu o yüzden pc ekran takılı değilmiş gibi anakartda vfa ışığını yakıp görüntü vermiyordu, monitörden bir ayar ve biostan bir ayar yaparak çözdüm sonra dp kablo aldım problem tamamen ortadan kalktı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı