BIOSTAR B650MP-E Pro alınır mı?

Hocam 1-2 daha ekleyip daha bilindik bir marka almalısınız. En azında uzun süre güncelle alan bir BIOS.
Öneriniz varsa bakabilirim. Bir inceleme videosunda ileriye dönük yükseltme düşünülürse de kullanılabilir şeklinde bir sistem toplama videosu görmüştüm ve benim topladığım sistemle hemen hemen aynı özelliklere sahip bir video idi ve anakart tercihleri bu olmuştu. Biraz ondan dolayı ikna oldum ve fiyat tabi ki.

Öneriniz varsa bakabilirim. Bir inceleme videosunda ileriye dönük yükseltme düşünülürse de kullanılabilir şeklinde bir sistem toplama videosu görmüştüm ve benim topladığım sistemle hemen hemen aynı özelliklere sahip bir video idi ve anakart tercihleri bu olmuştu. Biraz ondan dolayı ikna oldum ve fiyat tabii ki.

Hocam hangi video gördünüz bilmiyorum ama sırf sistem fiyatı düşürmek için saçma şeylerden kısıyorlar. Anakart çok kısmak mantıklı değil. MSI, ASUS, Gigabyte ve ASRock dışında anakartları önermiyorum en nihayetinde tüm parçalar anakart üzerinden besleniyor. Tam bütçe söylerseniz daha iyi olur.

Hocam hangi video gördünüz bilmiyorum ama sırf sistem fiyatı düşürmek için saçma şeylerden kısıyorlar. Anakart çok kısmak mantıklı değil. En nihayetinde tüm parçalar anakart üzerinden besleniyor. Tam bütçe söylerseniz daha iyi olur.
Herhangi bir satışçının videosu değildi. Donanım arşivinden bir inceleme videosu.

MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart​

Bu da önerilenler arasındaydı ama marka dışında hemen hemen aynı gibi geldi bana ve fiyat farkı da neredeyse 2 k oynuyor

Hocam 1-2 daha ekleyip daha bilindik bir marka almalısınız. En azında uzun süre güncelle alan bir BIOS.
Biostar da asrock gibi markalar da anakart tarafında gayet güvenilir markalar bence. Her markanın kötü serileri vardır fakat arkadaşın attığın anakart bu bütçede rakipsiz denilebilir. Markaya göre yorum yapmak bence çok yanlış. Mesela biostarın silver serisi çok iyi fakat gigabyte'nin bazı modelleri de sorunlu. Genel hatlarıyla gayet tercih edilebilir model.

Herhangi bir satışçının videosu değildi. Donanım Arşivi'nden bir inceleme videosu.

MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX anakart​

Bu da önerilenler arasındaydı ama marka dışında hemen hemen aynı gibi geldi bana ve fiyat farkı da neredeyse 2 k oynuyor.

Hocam gördüğüm kadarıyla özellikleri birebir aynı. Malzeme kalitesi aynı mıdır bilemem. Tercih size kalmış ama 2K farka değer mi çok bilemedim doğrusu.

BIOSTAR en azından AM4'te destek verdi en basitinden Colorful'a bakarsak anakart konusunda AM4'te 300-400 serisi chipsette çuvalladılar yazılım desteği neredeyse yok. BIOSTAR AM4'te destek verdiyse AM5 tede verecektir diye düşünüyorum ben alınabilir o bütçede.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı