Çözüldü BIOSTAR B650MP-E Pro BIOS güncelleme sonrası siyah ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kalemtiras

Femtopat
Daha fazla  
Değerli arkadaşlar merhaba,
Anakartımın BIOS'unu sitesinden indirdiğim .bss uzantılı son sürüm ile güncellemek istedim. Güncelleme tamamlandıktan sonra resetlemek için onay verdim ancak siyah ekranda kaldı bilgisayar. Bir şeyi yanlış yapmış olabilirim diye tekrar kontrol ettiğimde herhangi bir yanlışlık göremedim şahsen. Bilgisayar çalışıyor ancak monitöre görüntü gelmiyor şu an. Ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum, teşekkürler.

Çözüm
Geç dönüşler için kusura bakmayın. İşim gereği yoğun çalışıyorum pek fırsatım olmuyor foruma girmeye. Anakart güncel bios ile geldi. Dolayısıyla bios güncellemesi yapmama gerek kalmadı. Şu an sorunsuz kullanıyorum. İlginiz için hepinize teşekkür ediyorum.
Geç dönüşler için kusura bakmayın. İşim gereği yoğun çalışıyorum pek fırsatım olmuyor foruma girmeye. Anakart güncel bios ile geldi. Dolayısıyla bios güncellemesi yapmama gerek kalmadı. Şu an sorunsuz kullanıyorum. İlginiz için hepinize teşekkür ediyorum.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı