BIOSTAR B650MT alınır mı?

Evet olur anakartın soğutması yeterli gelmeyebilir bu yüzden işlemci throttle yapabilir ve bu yüzden performans düşer. Anakarta da zararı olabilir MOSFET'ler ısınıp yanabilir, kendini kapatabilir, işlemciyi kısabilir.

Hocam bir de 5600Xden bu işlemciye geçeceğim işlemci bazlı oyunlarda gözle görülür bir performans FPS artışı olur mu?

Hocam bir de 5600XDEN bu işlemciye geçeceğim işlemci bazlı oyunlarda gözle görülür bir performans FPS artışı olur mu?

Sorduğunuz soru 9700X e büyük hakaret.

1740254706900.png

1740254718667.png

Gamegarajdan Biostar B650MT-E PRO anakartlı bir sistem aldı arkadaş, gerçekten berbat bir anakarr 6000 mhz destekleği yazdığı halde ne yaptık ettik 6000 mhz ram i 5200 den yukarı çıkartamadık.

GameGaraj'dan BIOSTAR B650MT-E Pro anakartlı bir sistem aldı arkadaş, gerçekten berbat bir anakarr 6000 MHz destekleği yazdığı halde ne yaptık ettik 6000 MHz RAM'i 5200'den yukarı çıkartamadık.

Expo/xmp açtınız mı?

Evet hocam açtık hatta voltajda denedik hiçbiri sonuç vermedi.
Hocam bir sonuç alabildiniz mi? Ben de aynı durumdan muzdaribim. Gamegarajdan sistem aldım, memnunum esasen ama bios konusunda haklısınız. Ramler 5600 fakat 5200'den yukarı çıkamıyorum. Expo, voltaj hepsini denedim. Game garaj ile iletişime geçtiniz mi hiç?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı