KINSEI Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 696 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar ne yapıp ne ettiysem bir türlü BIOS'a giremedim, format atamıyorum şaka gibi. Bilgisayar ısrarla BIOS'a girmiyor. Bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar ne yapıp ne ettiysem bir türlü BIOS'a giremedim, format atamıyorum şaka gibi. Bilgisayar ısrarla BIOS'a girmiyor. Bilgisi olan var mı?
5 573664 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 2.335 Makaleler 2 Çözümler 35 15 Ocak 2024 #2 Sistem açılıyor mu? Eğer açılıyorsa Shift tuşuna basılı tutup yeniden başlat deyin. Mavi ekran gelecektir oradan BIOS'a girersin. Artı 0 Eksi
Sistem açılıyor mu? Eğer açılıyorsa Shift tuşuna basılı tutup yeniden başlat deyin. Mavi ekran gelecektir oradan BIOS'a girersin.
KS KS KINSEI Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 696 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #3 573664 dedi: Sistem açılıyor mu? Eğer açılıyorsa Shift tuşuna basılı tutup yeniden başlat deyin. Mavi ekran gelecektir oradan BIOS'a girersin. Genişletmek için tıkla... Girmiyor hocam, her şeyi denedim her şeyi. Oradan BIOS'a tıklayınca siyah ekran kalıyor PC açılmıyor, PC kapatıp açıyorum hiçbir şekilde anakartın simgesi çıkmadan PC açılıyor ama ne hikmetse BIOS giremiyorum Fastboot kapalı. Artı 0 Eksi
573664 dedi: Sistem açılıyor mu? Eğer açılıyorsa Shift tuşuna basılı tutup yeniden başlat deyin. Mavi ekran gelecektir oradan BIOS'a girersin. Genişletmek için tıkla... Girmiyor hocam, her şeyi denedim her şeyi. Oradan BIOS'a tıklayınca siyah ekran kalıyor PC açılmıyor, PC kapatıp açıyorum hiçbir şekilde anakartın simgesi çıkmadan PC açılıyor ama ne hikmetse BIOS giremiyorum Fastboot kapalı.