BIOSTAR H410M-H Power limit için ne yapılmalı?

Heh şimdi Limits atın bakayım.
1724888463208.png
Açarken kırmızı yanıp söndü. Sarı görünüyor. Bazen EDP Other kırmızı yanıp sönüyor.

Eki Görüntüle 2296706 Açarken kırmızı yanıp söndü. Sarı görünüyor.
Heh geldi dalga.

Çözümü biraz zor olacak. Gerekirse BIOS'dan anakartın varsayılanlarını değiştireceğiz ama bu anakarta zarar verebilir.

Deneme 1:
FIVR'da tüm birimlerin IccMax değerlerini maksimuma alın.
Ardından CPU Core ve Cache'e -40'lık Offset Voltage atayın. Çökmezse -60 ayarlayın. Ama -60 üstüne çıkmamaya çalışalım. Umarım bu işe yarar. Bu yaramazsa inanın başınız çok ağrıyacak.

Heh geldi dalga.

Çözümü biraz zor olacak. Gerekirse BIOS'dan anakartın varsayılanlarını değiştireceğiz ama bu anakarta zarar verebilir.

Deneme 1:
FIVR'da tüm birimlerin IccMax değerlerini maksimuma alın.
Ardından CPU Core ve Cache'e -40'lık Offset Voltage atayın. Çökmezse -60 ayarlayın. Ama -60 üstüne çıkmamaya çalışalım. Umarım bu işe yarar. Bu yaramazsa inanın başınız çok ağrıyacak.
1. Tüm birimlerin IccMax dediğiniz, şu CPU Core, CPU Cache gibi şeylerin dördünü mü Icc Max ayarını fulleyeceğim?

Tamamdır. Şimdi limits sekmesi temizleyip tekrar TS bench atın.

1724889018698.png

Max olan 38'e çıkmış. Bu arada başınız ağrıyacak demiştiniz. İşlemciyi alalı, 1 ay olmadı bile. Hasar almaz değil mi reis? Gerekirse böylede kullanmaya razıyım yapacak bir şey yok en kötü ihtimal için söylüyorum bu arada hala bu Saat'de benimle ilgileniyorsunuz teşekkür ederim size.

Regülatörün ayarı çok sıkı. Kurtarmaya yetmedi.

Anakartınızın derin olmayan ayarlarında bir tür performans ayarı falan görürseniz yapın. Biz kendimiz yaparsak durum kötü yerlere gidebilir.

Kendimiz yapacak olsak da onu ayarlamaya izin verir mi BIOS'unuz onu da bilmiyorum doğrusu. HWINFO'yu açıp bir de limitlerden emin olalım. TS Bench'i atarken HWINFO'da o Throttle kısımlarını genişletin ve bana atın sonucu.

Regülatörün ayarı çok sıkı. Kurtarmaya yetmedi.

Anakartınızın derin olmayan ayarlarında bir tür performans ayarı falan görürseniz yapın. Biz kendimiz yaparsak durum kötü yerlere gidebilir.

Kendimiz yapacak olsak da onu ayarlamaya izin verir mi BIOS'unuz onu da bilmiyorum doğrusu. HWINFO'yu açıp bir de limitlerden emin olalım. TS Bench'i atarken HWINFO'da o Throttle kısımlarını genişletin ve bana atın sonucu.
Hocam şansıma tüküreyim. Mahalle elektriği kesildi bende sandım bilgisayar dairenin elektriğini kesti. Şimdi bekliyorum erken gelmezse dünki gibi 2 saat sonra gelebilir elektrik. Kusura bakmayın bir anda oldu telefondan yazıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı