BIOSTAR H510MH/E 2.0 anakartta Wi-Fi takılır mı?

duman56

Hectopat
Katılım
16 Eylül 2020
Mesajlar
15
Yeni aldığım anakartta ilginç bir şeyle karşılaştım. Üzerinde laptoplarda olan Wi-Fi kart soketi var. Altında da Hybrid Wi-Fi 6 yazıyor.
Herhangi bir Wi-Fi kartı taksam çalışır mı? Ayrıca anten takmak da gerekiyor mu? Anakart model: BIOSTAR H510MH/E 2.0

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet o aparatlar var ama sarı sokete anten takmak gerekmiyor mu?

Evet o sarı soketlere anten bağlamalısınız.

Şöyle bir anten ile işiniz çözülebilir. Ben PCI Express üzerinden bu adaptörü kullanıyorum ve çok memnunum. AC adaptör ve anten ile benzer performansı alacağını düşünüyorum.
 
Anakartta iki tane anten girişi var. İkisine de anten takılacak mı yoksa bir tane yeterli mi? Verdiğiniz linkteki ürünü alacağım fakat iki tane mi almam gerekiyor?
 
Linkteki ürünü hiç araştırmadan örnek olması amacı ile ekledim. Benim aldığım ASUS kartta 2 çıkışın 2side bağlanıyor ve farklı bir anteni var. Anten almak tek başına işinizi çözmeyecek. Bir de kart almanız gerekli.

Buradaki unboxing videosunda kart sizinki ile aynı sanırım. Wi-Fi için mini PCI Express slotu var ama anten bağlantısı için anakart ta jack yok.
 
Anakartın kutu içeriğinde anten bağlantısı için jack aparatı var. Herhangi bir lapotop wifi kartını takıp sonra da o aparatla beraber 2 jack girişine de anten alıp takacağım. Bakın görseldeki gibi bir aparat vasıtasıyla anten için jack girişi oluşuyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…