BIOSTAR H610MH DDR4 LGA1700 BIOS sıfırlanmıyor

merkez55

Decapat
Merhaba "
Yeni bir tane oyunlar icin PC topladım. İlklerde bir sıkıntı yoktu. Her şey yolunda bugün anakartın ismi ekran gelmedigini gördüm. Direkt Windows acılıyor diye geliyor.
BIOS girmek icin denedigimde ekran karanlıkta öylece kalıyor. Ne yaparsam yapayım bir türlü BIOS giremedim. BIOS pilini cıkardım taktım CMOS" resetledim yine girmiyor.
PC'nin her şeyi sıfır yardımcı olur musunuz? :/

İşlemci: Intel i3 12. nesil.
RAM: D30 Adata 8x8 16 GB RAM.
Anakart: BIOSTAR H610MH DDR4 LGA1700.
SSD: Kingstore öyle bir şey 256 GB.
Ekran kart: GTX 1650 Super.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba "
Yeni bir tane oyunlar icin PC topladım. İlklerde bir sıkıntı yoktu. Her şey yolunda bugün anakartın ismi ekran gelmedigini gördüm. Direkt Windows acılıyor diye geliyor.
BIOS girmek icin denedigimde ekran karanlıkta öylece kalıyor. Ne yaparsam yapayım bir türlü BIOS giremedim. BIOS pilini cıkardım taktım CMOS" resetledim yine girmiyor.
PC'nin her şeyi sıfır yardımcı olur musunuz? :/

İşlemci: Intel i3 12. nesil.
RAM: D30 Adata 8x8 16 GB RAM.
Anakart: BIOSTAR H610MH DDR4 LGA1700.
SSD: Kingstore öyle bir şey 256 GB.
Ekran kart: GTX 1650 Super.

Clear_CMOS'da çalışmadıysa.

Pilini çıkart 6 saat bekle.

Sonra yine de sıfırlamazsa anakartı servise yollaman lazım.

Makineyi kapat aç yaparak girmeye çalışıyorsanız girmeyebilir. Yeniden başlat diyerek girmeyi deneyin.
denedim ctrl+shit uefi modu - pc sıfırlama herşy denedim olmadi :/

Clear_CMOS'da çalışmadıysa.

Pilini çıkart 6 saat bekle.

Sonra yine de sıfırlamazsa anakartı servise yollaman lazım.
cmos calıştı pcyi 2-3 sefer yeniden başlattı bişeyler yaptı yine olmadi ./ 6saat muhabettini denicem

Denetim Masası'ndan güç seçeneklerine gir. Güç düğmelerinin yapacaklarını seçine bas. Üstteki şu anda kullanılmayan ayarları değiştire bas. Sonra alttan hızlı başlatmayı aç seçeneğindeki tiki kaldır ve makineyi kapat. Sonra normal olarak aç ve BIOS'a girmeyi dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı